To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EA3A/W 2.4] Kompletny układ wydechowy do 2.4 Czy pasuje od

Daniel_K - 04-07-2018, 17:54
Temat postu: [EA3A/W 2.4] Kompletny układ wydechowy do 2.4 Czy pasuje od
Witam,poszukuje kompletnego układu wydechowego czyli poprostu tłumika do mojego 2.4 gdi 144km z 2001 roku. W intercarsie moge dostać tylko początkowy ten od kolektora wydechowego.Natomiast ja potrzebuje całość z wyjątkiem puszki czyli katalizatora to już sobie inną drogą kupie. Potrzebuje pierwszą część,środek i końcowy.Końcowy zamówiłem bo pojawił sie na allegro.Ale do czego zmierzam.Więcej możliwości jest w wyborze jesli chodzi o model np 2.5 v6 lub 2.0.Dodam że auto jest w sedanie.I tu moje głowne pytanie do Was.Czy od 2.5 v6 lub 2.0 będzie pasował komplet takowego tłumika czy moze różni się kształtem,rozmiarem itd ? Nie mam u kogo podpatrzeć na kanale czy nawet wejść pod spód.A jeśli podpasuje to sprawa jasna i ułatwi i przyspieszy mi naprawe.Z góry dzieki za jakąkolwiek odpowiedz,pozdrawiam :)
Hugo - 04-07-2018, 20:51

Część środkowa, czyli rura od katalizatora do końcowego tłumika oraz tłumik końcowy pasują od wersji 2,0 16V.