To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - konserwacja podłogi - Lublin

EBIT - 08-07-2018, 14:49
Temat postu: konserwacja podłogi - Lublin
Primo - witam wszystkich lokalsów z Lublina :)
Secundo - w nowo zakupionym outlanderze chcemy zrobić konserwację podwozia - pojawia się gdzieniegdzie powierzchowny rudy nalot.

Korzystał ktoś z Was z usług firmy BUKOR na Majdanku ?

albo jesteście w stanie wskazać inne miejsce gdzie zrobią to solidnie ?

radek79 - 08-07-2018, 20:21

szkoda twoich wpisów,zaraz pewnie zostaniesz usunięty
EBIT - 08-07-2018, 20:23

radek79 napisał/a:
szkoda twoich wpisów,zaraz pewnie zostaniesz usunięty
? bo ?
radek79 - 09-07-2018, 10:13

wcześniejszy post wyglądał jak być zareklamował siebie
EBIT - 09-07-2018, 12:56

Spoko, nie znalazłem w regulaminie zapisu o zakazie linkowania, ale dla przyzwoitości usunąłem.

Ta firma to jedyna w okolicy która ma stronę w necie dlatego wrzuciłem do zapytania.

Jeśli ktoś korzystał z usług "rzemieślnika" który robi to dobrze "w garażu" to chętnie wezmę namiary

radek79 - 09-07-2018, 22:27

konserwację podwozia zrobi ci każdy blacharz lakiernik,grunt to dobrze umyć podwozie,dobrze wyschło i nałożyć dobrze konserwację
grzesiopol - 10-07-2018, 16:29

Primo - chcesz mieć dobrze zrobione czy tylko zrobione?
Secundo - ile chcesz przeznaczyć na konserwacje?

EBIT - 11-07-2018, 13:17

Ma być dobrze zrobione, tj dokładnie oczyszczone przed aplikacją czegokolwiek. Ile przeznaczyć to sprawa względna - nie wiem jakiego rzędu są stawki za taką usługę, tyle co info z neta. Priorytetem jest jakość i trwałość
Bzyk_R1 - 11-07-2018, 21:14

500-700 zł za środki plus własna robota lub 2000zł + za taką usługę kilkudniową u dobrych fachowców. Możesz pojechać do Krown i zrobić za 600zł w 3h ale czy to się nazywa konserwacją to sam oceń.
M4ci3X - 12-07-2018, 16:54

konserwowałem w Lisowie pod Lubartowem u blacharza-lakiernika u którego wszystkie samochody w rodzinie zostawiamy od lat do takich zabaw, kapkę poniżej tysiaka za 2 dni roboty (gorące, suche i lekko wietrzne dni były także na schnięcie perfect), umawiać trzeba było tydzień-dwa w przód. tylko do tej pory z napuszczonych profili odrobinkę cieknie (prawie miesiąc) :shock: ale przynajmniej widać że nie zapchał odpływów :D
grzesiopol - 12-07-2018, 20:47

Ja płace u blacharza 1000 zł, ale samochód miałem rozebrany.

Staraj nsię to robić u blacharza bo przynajmniej może ci też troche porobić.

EBIT - 14-03-2019, 20:01

M4ci3X napisał/a:
konserwowałem w Lisowie pod Lubartowem u blacharza-lakiernika u którego wszystkie samochody w rodzinie zostawiamy od lat do takich zabaw, kapkę poniżej tysiaka za 2 dni roboty (gorące, suche i lekko wietrzne dni były także na schnięcie perfect), umawiać trzeba było tydzień-dwa w przód. tylko do tej pory z napuszczonych profili odrobinkę cieknie (prawie miesiąc) :shock: ale przynajmniej widać że nie zapchał odpływów :D

podeślesz namiary ? Mam tam rodzinę, może go znają ;-)

zimę przejeździł tak jak jest, ale teraz trzebaby ogarnąć temat w końcu

M4ci3X - 15-03-2019, 19:18

pan Piskorski, telefon nie jest publicznie nigdzie podawany, także nie powinienem raczej publikować - wyślę na PW