To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Fabryczne haczyki w bagażniku?

EBIT - 10-07-2018, 22:19
Temat postu: Fabryczne haczyki w bagażniku?
Czesc,

Czy w OII występowały jakieś fabryczne haczyki do powieszenia siatek w bagażniku? Znalazłem na allegro boczki bagaznika z "poręczami" https://allegro.pl/outlander-ii-07-12-boczek-bagaznika-lewy-tylny-i7415436719.html#imglayer których u mnie nie ma. Czy do tego producent przewidział jakieś dodatkowe wieszaki? Da się to domówić?

m4rud3r - 11-07-2018, 07:41

Poręcze miałem w swoim przedliftowym O2.
W polifcie nie mam tych poręczy.
A mam bardzo podobną wersję - ten sam kolor wnętrza, wyposażenie niemalże takie samo.

Żadnych haczyków na tych poręczach nie miałem. Może dorobić jakieś na drukarce 3D ? Albo z blachy wygiąć i zawiesić ?

lexus - 11-07-2018, 09:14

bo te poręcze to dla pasażerów 3-ciego rzędu siedzeń :mrgreen:
EBIT - 11-07-2018, 10:11

lexus napisał/a:
bo te poręcze to dla pasażerów 3-ciego rzędu siedzeń :mrgreen:
o widzisz :biggrin: :ANAL:

Zaslepki montażowe sa, czy te poręcze pasują p&p do wersji 5os? Mając poręcze możnaby jakieś haczyki domontowac, bardzo tego brakuje. Konkurenci mają np tak:

m4rud3r - 11-07-2018, 13:16

Poprzednia wersja była 7 osobowa i ta którą mam teraz też jest 7 osobowa :)
EBIT - 11-07-2018, 13:20

m4rud3r napisał/a:
Poprzednia wersja była 7 osobowa i ta którą mam teraz też jest 7 osobowa :)
o widzisz, nowy wątek w sprawie ;-)

Czy w ASO Mitsu znajdą taki element do zamówienia? W grupie VW takie elementy najtaniej wychodzą najczęściej wlasnie w ASO, wszelkiego rodzaju haczyki spinki listewki itd, ciekawe jak tu ...

lyczko - 12-07-2018, 13:22

Mam takie poręcze w fabrycznie 5 osobowym 4007 (homologacja na ciężarowe). Inna sprawa, że fabrycznie mam też ukryte pasy trzeciego rzędu za boczkami bagażnika.

PS. u mnie na zakupy wiszą tam jakieś haczyki z IKEI od relingów kuchennych :-)