Outlander II GEN Techniczne - Foum outlandera w Rosji
Jakub772 - 22-07-2018, 21:16 Temat postu: Foum outlandera w Rosji Znalazłem ciekawe forum rosyjskie z tłumaczeniem google można ciekawe rzeczy znaleĽć :
https://out-club.ru/board/showthread.php?s=ee6c0ba7c3063bb0de3ee0ea59f5bea9&t=8897
juniorkm7 - 25-07-2018, 09:02
Ja dorzucę od siebie kilka fajnych linków z Rosji i nie tylko do pomysłów które mnie zainteresowały Tak wogóle to forum w Rosji jest bardzo duże bo u nich japońskie auta s± duuuuużo tańsze niż u nas
Siłowniki maski
Zmiana koloru pod¶wietlenia wnętrza
TRYB SPORT SKRZYNI CVT - KONIECZNIE OBEJRZYJCIE
Tuning własnymi rękami - fajne pomysły
Pod¶wietlenie przycisków od szyb
Tuning lamp tylnych (kilka różnych opcji)
alegator - 04-09-2018, 22:48
z tymi forumami rosyjskimi to trzeba uwazać. Otóz ja korzystałem i z tych z Outlanderem i z Ład± NIVA (bo takow± mam) Musze stwierdzić, ze jest wiele zawartych tam przekierowan do filmów z naprawy lub wymiany. Oni - co się chwali , nakręcaj± filmy jak tylko wykonaj± jak±¶ naprawę , tak , zeby komus pomóc lub sie pochwalić. Niestety wiele zawiera błedy merytoryczne. Stwierdziłem to zarówno przy ładzi jak i przy outku. A tak warto tam zagl±dać.
Wagabunda - 09-09-2018, 10:47
Witam, Koledzy to może jak co¶ jest warte pokazania u nas warto by taki podwieszony tematat zrobić i wklejać te ciekawe linki.
Ot taka propozycja.
Bizi78 - 09-09-2018, 11:43
Wagabunda, prosta sprawa, załóż nowy temat i jak co¶ znajdziesz nowego to będziesz edytował swojego posta i dodawał linki.
Jak co¶ się urodzi to mogę podkleić temat na górze strony w dziale outlandera aby był widoczny.
|
|
|