Space Wagon Techniczne - reset komputera
Deryl - 28-07-2018, 13:08 Temat postu: reset komputera Witam , jestem świeżym właścicielem Wagona i waszym nowym klubowiczem, bardzo prosze o pomoc , mianowicie wymieniłem akumulator i komputer szwankuje, cuda pokazuje i robi, POMOCY!!!niemam pojecia jak zresetować komputer
Pierniczek123 - 28-07-2018, 15:01
Witaj a co dokładnie pokazuje?
U mnie po odłączeniu wyświetla się ,,car type,, Wtedy wybieram jaki mam i tyle. Ja resetowałem komputer właśnie odłączając akumulator na kilkanaście minut. Potem odpalałem i nic nie dotykałem zanim się w pełni nie nagrzeje silnik.
dodatkowo tu masz linka może to być to...
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102976
Deryl - 29-07-2018, 10:06
u mnie właśnie nie załącza się wentylator, nawet po przejechaniu kilkunastu km czyli silnik powinien się już zagrzać , a tu lipa,Spróbuje tego sposobu co mi poleciłeś i zobaczymy. Po założeniu akuml. oczywiście ustawiłem na panelu moje dane autka ,ale reszta niewiem czemu się nie chce zazbroić
Bizi78 - 29-07-2018, 10:09
Napisz dokładniej co się dzieje .
Deryl - 02-08-2018, 08:33
już jest zrobione dzięki za pomoc, A zrobiłem to tak jak pisałeś, tylko za pierwszym razem jak ściągłem kleme to najpierw mi iskrzyło zanim wsadziłem spowrotem i to pomogło, zresetowało sie wszystko do zera, a po drugim podłączeniu przejechałem jakieś 2 km i sie wszystko pozałączało i wszystko pokazuje super, nawet mu sie kopyto poprawiło i spalanie spadło. DZIĘKUJE BARDZO ZA POMOC
|
|
|