Eclipse - Techniczne - [2G 95-99] Diagnostyka eclipse 97r 2.0 Help
DJ_David - 23-08-2018, 18:05 Temat postu: [2G 95-99] Diagnostyka eclipse 97r 2.0 Help Witam. Przeczytalem wszystko ze zrozumieniem i dalej nie wiem gdzie podpiac kabelki od diody bo nie jest nic o tym napisane ani zdjecia nie widze. Kupilem diode do mrugania bledow sa 4 kabelki jeden z napisem 12v drugi zapemnie minus . i 2 kabelki czarno biale . prosze mi powiedziec w jakie piny podlaczyc w obd2 . czy gdzies indziej borykam sie z problemem o 5 lat jak zakupilem miska i wiecznie sa problemy znim zrobilem moze 5tys km przez 5 lat tragedia jak nic. Wiecej na lawecie przejechal . nie moge zadnym przyrzadem podpiac sie pod ecu zeby z czytac bledy wszystkie . nie potrzebuje odczytywac abs sps czy cos innego tylko poprostu bledy ecu czujniki itp to co najwazniejsze . prosil bym o konkrety. Jak podpiac krok po kroku. Sie do pinow 4 babelkami moze trzeba cos rozwalic czy cos to sie zrobi . posiadam eclipse 2g 97 rok 2.0 a silnik mam peawdopodobnie od 1g tez 2.0 tak mnie mechanicy zalatwili bo robili przekladke auto jezdzi teraz w miare ale na wolnych obrotach jalowych hula nie trzyma obrotow i smierdzi benzyna wmiare mocno poprostu harry potter please help
[ Dodano: 10-09-2018, 22:50 ]
Widac ze najwybitniejsi tu mechanicy elektrycy nic nie moga poradzic.
|
|
|