To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Moje pierwsze 200 tys.

Optic - 31-03-2007, 11:08
Temat postu: Moje pierwsze 200 tys.
Witam wszystkich Mitsufetyszow :D

Przedwczoraj, pare minut przed 21:00 stuknelo mi 200 tys.
Wpadl mi do glowy pomysl, aby podrzucic watek, w ktorym Ci, ktorzy beda chcieli mogli napisac gdzie jechali, gdy stuknelo im 200 tys. Mysle ze wiekszosc z nas bedzie pamietac ten wyczekiwany moment przekrecenia 6 cyfr na blacie, w ktorym nasz Misiek przeszedl w wiek Seniora.

To ja zaczne:
Jechalem do kina na Wieczor Konesera z Almadovarem z moja dziewczyna i kumplem. Po drodze zatrzymalem sie na chodniku i pstryknalem fotke licznika.
Zamieszcze przy aktualizacji, o ile watek sie rozwinie. :)

Pozdrowka,

Anonymous - 31-03-2007, 11:37

Jechałem po felgi tydz.temu w niedzielę. I wcale nie przechodzi do klubu seniora a wręcz przeciwnie. Nowe aluski polerka i wygląd jak nóweczka, przynajmniej z zewnątrz. A serduszko też jescze bardzo zdrowe :badgrin:
macia - 31-03-2007, 11:48

Optic napisał/a:
Jechalem do kina na Wieczor Konesera z Almadovarem z moja dziewczyna i kumplem

Almodovar na studencki bilet się wbił do kina, czy musiał kupować normalny :P

Optic - 31-03-2007, 11:55

macia napisał/a:
Almodovar na studencki bilet się wbił do kina, czy musiał kupować normalny :P

Hehe, lapiesz mnie za slowka, no ale niech Ci bedzie. ;)
Mysle ze do kina mial wjazd gratis, ale strasznie sie rozpychal na tylnej kanapie. :D
To jak tam z Twoimi 200 tys. ?

Pozdr,

saphire - 31-03-2007, 12:02

Oj widzę że mój miś to za jakieś niecałe 18tyś dopiero wyjdzie z wieku niemowlęctwa i wkroczy w wiek juniora ;) (no tyle mu do 100tys brakuje :D )
Matejko - 31-03-2007, 12:03

byl taki watek wystarczy poszukac :)
macia - 31-03-2007, 12:46

Optic napisał/a:
strasznie sie rozpychal na tylnej kanapie

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje 200 tysi pękło tak jakoś po cichu, choć nie powiem, dziwnie wyglądały te dziewiątki na liczniku... No ale zaraz potem sprzedałem dobrze ułożonego miśka i jestem pewien, że przed nim jeszcze wiele doświadczeń :wink:

Anonymous - 31-03-2007, 23:13

W misku 200 peklo nawet nie wiem kiedy. Jak mialem primere to tam braklo mi 3tys km do 300tys. Szkoda ze nie dotrwala ze mna do tej granicy.