To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant/Legnum VR4 Ogólne - galant typ-s

Gimp - 29-09-2018, 11:24
Temat postu: galant typ-s
https://www.olx.pl/oferta...html#a5d2b2659c
warty grzechy za ta cene ;>?

abdul - 30-09-2018, 18:36

Nie
Olivia - 02-10-2018, 20:01

Oglądałam ten samochód u poprzedniego właściciela który ten samochód ściągnął z Dużej Brytanii około cztery lata temu. Wtedy auto było w bardzo dobrym stanie. Ale według mnie nie warto tyle płacić za auto które będzie sprawiało problemy z poruszaniem się po przeciwległej stronie drogi niżeli został do tego zbudowany.
Kaucz - 03-10-2018, 00:30

Olivia napisał/a:
Ale według mnie nie warto tyle płacić za auto które będzie sprawiało problemy z poruszaniem się po przeciwległej stronie drogi niżeli został do tego zbudowany.

To nie jest auto, które będzie daily, więc kiera po właściwej stronie jest tylko zaletą w tym przypadku - auto pozostaje w oryginale :) . Osobiście jakbym szukał VR4 to absolutnie nie mógłby mieć kierownicy po złej stronie, czyli lewej.

Olivia - 03-10-2018, 11:57

Miałam okazje prowadzić dwa lub trzy razy samochód z kierownicą po prawej stronie w naszym ruchu. Na drogach dwujezdniowych jeździ się normalnie. Ale jazda po mieście w gęstym ruchu z częstymi zmianami pasa ruchu jest cięższa. Nie mówiąc już o wyprzedzaniu poza miastem.

Do niedzielnych przejażdżek dla przyjemności nie kupiłabym Galanta a jakiegoś NSX-a, Supre czy Porsche 8) Ale każdy ma inny gust :wink: