To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - Outlader 2 automat.

Jacek390 - 11-10-2018, 10:58
Temat postu: Outlader 2 automat.
Witam. Mam pytanie. Od roku cieszę się zakupem Mitsubshi. Skrzynia automat i system bezkluczykowy i na początku mojej przygody z automatem gdy zapomnialem na postoju przerzucić z D na P to radiio dajej chodził o nie można było go wyłączyć i było wiadomo że samochód nie został pozostawiony na trybie P. Ostatnio zdarzyło się to mojej żonie pozostawiła na D wywalczyła silnik i wszystko zgasło tak jak na P. W innych samochodach jest tak że nie można wyciągnąć kluczyka u mnie jest system bezkluczykowy. Co może być tego przyczyną że się to zmieniło.
m4rud3r - 11-10-2018, 13:28

U mnie też mogę wyłączyć silnik jak jest na D, jednak nie wyłączy całkowicie zapłonu (nie zrobi pełnego obrotu stacyjki) a przy próbie zamknięcia auta piszczy :) Tak mi się coś kojarzy.
Jacek390 - 11-10-2018, 19:32

U mnie to raczej kluczyk też się da przekręcić jak żona przyszła do domu i zamknęła samochód :wink: .
m4rud3r - 11-10-2018, 20:05

No u mnie auta nie zamkniesz, jak zostanie na D zamiast P. Mam też Keyless i ten zapłon takim plastikowym wihajstrem ;-)
elmundialo - 15-10-2018, 10:43

m4rud3r napisał/a:
No u mnie auta nie zamkniesz, jak zostanie na D zamiast P. Mam też Keyless i ten zapłon takim plastikowym wihajstrem ;-)

U mnie jak u kolegi powyżej. Radio gaśnie zawsze