To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - legnum??

TRAWOR76 - 01-04-2007, 23:43
Temat postu: legnum??
witam,czy słyszał ktoś o takim aucie ,z tego co wiem to galant w kombi ,ale silnik 2.0 ponoć gti myślę o kupnie tego auta z Anglii,czy tego jeżdzi trochę u nas czy różni się bardzo od galanta?może ktoś ma takie auto chętnie coś bym się dowiedział?pozdrawiam
Anonymous - 02-04-2007, 10:37

Jest to angielska wersja galanta z kierą po prawej i tylko po tej wychodziły. Jest to silnik turbo chyba nawet bi turbo z napędem na 4 koła. Z tego co wiem to w Polsce nie ma go jeszcze. Na forum MKP jest chłopak co takiego posiada w Anglii. Pisał, że jazda bajeczna i przyspieszenie również a spalanie no cóż ile się wleje ale warto sam bym takiego nabył i przerobił tylko nie wiem jak z kosztami takiej przeróbki. :mrgreen:

Jeśli masz zapał to chyba warto powalczyć :twisted:

roch_27 - 02-04-2007, 12:09

drout napisał/a:
Jest to angielska wersja galanta z kierą po prawej i tylko po tej wychodziły
dokładnie jednak należy dodać, że Legnum jest wersją kombi :lol: przykładowe foto poniżej

pozdro

truespinmice - 02-04-2007, 22:00

TRAWOR76 napisał/a:
ale silnik 2.0 ponoć gti

gti przy tym to emeryckie auto :wink:
Niesamowite auto 2.5 V6 TT :shock:

.....i na dodatek wygląda jak Mitsubishi Galant :D

Serek - 03-04-2007, 11:41

Legnum jest oznaczeniem Galanta Kombi w wersji EAx na rynki, gdzie pojazdy poruszają się lewą stroną :wink: . Wersje silnikowe nie tylko turbo (2 litry, 2.5 litra, 2.5 biturbo VR4 4x4, 2.4 GDI).
truespinmice - 27-04-2007, 21:22

Ajajajajjjj, ale się porobiło :)

mamy w LBN Legnuma, a raczej Gala z gratami od Legnuma :D

2.5 V6 TT z jakimiś modami (wydech i coś jeszcze) ,bordo na zajefajnych felach :D

ps. był u mnie w serwisie właściciel i robił kapcie - stąd się dowiedziałem o nim (dałem mu wizytówke).
Dopiero co jest na ukończeniu - ciekawe kiedy wyjedzie na ulice i zacznie pożerać nasze "kozie" projekty 8)

TRAWOR76 - 28-06-2007, 12:39

..hm ,ciekawych rzeczy się dowiaduje ...przeróbka ok 4tyś ...ale czy to by się opłacało ???i części pewnie z gala by pasowały ..ale efekt końcowy...jeśli by nastąpił :biggrin: ....piorunujący :p
truespinmice - 28-06-2007, 13:27

http://www.mitsubishi-gra...b7042471#173499

śledź ten wątek - własnie jest tu mowa o moim znajomym i jego VR4