To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - CO SIĘ STAŁO???

Anonymous - 09-05-2005, 00:20
Temat postu: CO SIĘ STAŁO???
Co się stało z http://www.mitsubishiklub.pl/forum ??? PADŁO.... a to było jedno z moich ulubionych forrr... mam nadzieje, że to tylko przejściowe kłopoty....
Anonymous - 09-05-2005, 00:36

padlo i juz nie wstanie :lol:
Artii - 09-05-2005, 06:38

Wlasnie tez probowalem i nie da rady, ale przeciez to tez jest calkiem calkiem. Kilka dni, a juz prawie 100 czlonkow :wink: .

Tak trzymac :!: :!: :!:

Hubeeert - 09-05-2005, 08:54

chwalow twierdzi że jakąś reiorganizację maja ale dla mnie to padaczkę zaliczył - pewnie dziś podniosą to asp Microshita :twisted:

Nie ma jak php :twisted:

Anonymous - 09-05-2005, 11:11

heheeh......JUŻ NAPRAWILI!!!
Hubeeert - 11-05-2005, 23:03

Znowu sie im serwer krzaczy...
Anonymous - 11-05-2005, 23:17

hiehie norma : 8) ja juz sie przyzwyczailem :lol:
Firebee - 11-05-2005, 23:37

chciałem się wypowiedzieć co do wników ankiety.. zdecydowanie mnie zaskoczyła! Myślałem ze ktos odpowie na wersje trzecia..:)
Pozdro
keFirek

Anonymous - 11-05-2005, 23:48

wlasnie zaglosowalem na 3 wariant :D
Anonymous - 12-05-2005, 00:17
Temat postu: nie wiem
Wybaczcie Panowie ale nie wiem czemu te posty akurat mają służyć, bo napewno nie są one oznaką dojrzałości :) a wręcz przeciwnie. Prosze mnie tutaj nieodbierać jako "człowieka MKP" tylko jako człowieka który jest tam gdzie jest mitsubishi a takie posty i takie zachowanie miśkomaniaków jest niegodne.
:roll: Wasze waśnie jeśli takowe były poprostu wsadździe sobie w kieszeń albo powiedzcie sobie to w oczy i po sprawie. A to co tutaj uskuteczniacie to zwykla dziecinada- tak to ja sie w przedszkolu zachowywałem.
WIec nadróbcie ten brak....bo mam Was wszystkich za ludzi z intelektem i na poziomie a to nieprzystoi.
pozdrawiam
Krzycho

Hubeeert - 12-05-2005, 00:31

Krzysiek nie masz racji - bedziesz odbierany teraz nie jako człowiek MKP tylko mitsumaniak :P

A prawda jest taka że serwer MKP się krzaczy i nic tego nie zmieni.

Co do mówienia sobie w oczy to było już przy okazji mojego odejścia z MKP coś takiego jednak podejrzanie szybko wszystko było usuwane z serwera - wszystko co było powiedziane prosto w oczy lub lekko z boku również, więc chyba się nie da :D .

Co do zachowania na poziomie - włożyłem w MKP Forum sporo pracy i mimo tego że adminowałem ich/Wasze?Twoje Forum nie skasowałem niczego z wyników mojej pracy uznając że nie robiłem tego dla siebie tylko dla innych i ich użytku a było to wynikiem mojego przekonania że moderator czy administrator Forum jest dla userów a nie na odwrót.
Jeżeli teraz zauważam ten problem to ze smutkiem ponieważ Forum MKP na skutek pracy włozonej tam w posty i odpowiedzi na nie jest źródłem wiedzy o Mitsu. Jednak na skutek problemów z łączem i źle wybranym środowiskiem w którym to Forum pracuje - mam na myśli asp niestety często niedostępnym.

A co do wypowiedzi userów tego forum informuję że każdy ma prawo do własnego zdania jakie by ono nie było. forum służy do wyrażania opinii a te jak wiadomo są jak dziury w d**** - kazdy ma własną :lol: .
Powtórzę - dyskusja i wymiana poglądów jest najwyższą formą demokracji.

P.S.
Otworzyłem tą dyskusję na życzenie jednego z userów Forum PUH Grafix&mitsumaniaki.com który chciał cos dodać - jak widze nie tylko on Ty również.

Pozdrawiam i proszę o umiar.

Anonymous - 12-05-2005, 00:41
Temat postu: ...
Fakt...przyznaje ze wybór Macrosofta na serwer niebyl zbyt trafna decyzja.
Serwerek chodzi jak chodzi - mim zdaniem przy tej bestii potrzebuje sporo zasobów aby tą baze obrobić. Ale pracujemy już i nad tym.

Proponuje porozmawiaj z tymi osobami ktore ponoc usuwaly te posty a niezalatwiaj tego na forach bo to do niczego dobrego nieprowadzi.
Wiem ile wlozyles w forum MKP pracy, bo sporo Twych postów (bardzo rzeczowych) czytałem wiele razy. Wierze że jesteś rozsądny facet i masz przysłowiowe "dzwonki" - poprostu pogadaj.
pozdrawiam
krzycho

Anonymous - 12-05-2005, 00:42

Kazdy moze miec swoje zdanie. Ja mam i niektorzy wiedza co sadze o tak zarzadzajacym klubie jak MKP, jest niezly bajzel i narazie nie zanosi sie na zmiane, a ze zaznaczylem 3 odpowiedz no coz troche humoru nie zaszkodzi. :lol:
Hubeeert - 12-05-2005, 00:54

Rozmawiałem z osobami a własciwie z osobą.
Tematy do rozmów sie już wyczerpały

"dzwonki" :?: :?: :?:

Anonymous - 12-05-2005, 01:01
Temat postu: hmmm
Czegoś tu nierozumie....skoro tematy się wyczerpały...to po co te podjazdy? zasłaniając sie demokracją akurat niczego się nieosiągnie...zbacz chociazby co dzis sie dzieje w polityce...tez mowili Panstwo prawa i demokracji....a wszystko w jednym celu....a może tak pojdźcie na jakiś kompromis?