Off Topic - Prezent na Walentynki
Sonnyix - 05-02-2018, 20:27
Cytat: | Macie jakieś pomysły na prezenty dla niej? |
Jak masz czas i chęci to polecam jakiś kawałek deski (rozmiar w zależności od tego co na nim umieścisz),
gwoździe, sznur/nić/gruba nić (tzw. mulina).
Wbijasz gwoździe z jakimś napisem np. "Ania" czy nawet zwykły symbol serca (czegokolwiek sobie tam zechcesz), a następnie nić przeplatasz między gwoździami, żeby to ładnie wyglądało.
To nie jest cała praca, tylko część
W internecie pewnie znajdziesz ładniejsze, ponieważ ja nie mam zbyt dobrego stylu
No i wiadomo, jakoś zdjęcia słaba oraz użyłem zwykłej nici (w ogromnych ilościach, żeby to naprawdę fajnie wyglądało)
Śliniak290 - 06-02-2018, 05:50
Moim skromnym zdaniem najlepszym prezentem dla niej będzie cały dzień poświęcony tylko jej osobie z mała niespodzianką ( kolacja we dwoje )
Ekskalibur - 06-02-2018, 10:24
Spędzenie wspólnie czasu w jakiejś restauracji, czy innym interesującym lokalu jest rzeczywiście jedną z lepszych możliwości. Jeśli chodzi o typowy prezent, to według mnie warto kupić coś drobnego, jakieś kwiaty, coś z biżuterii, może skórzany portfel (marka Money Kepper jest dość spoko), albo torebkę. Sporo zależy od zainteresowań dziewczyny i od jej potrzeb.
mjsystem - 06-02-2018, 10:49
Walentynki, dzień kobiet, dzień chłopaka czy dziewczyny, to tylko chwyty marketingowe naciągające ludzi na miliardy $ na całym świecie. Ale weź nie kup pierdółki chociaż w ten dzień
|
|
|