To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - [II 2.0 DID] Spryskiwacz Reflektorów , brakujące ogniwo...

BubaBRT - 12-12-2018, 21:34
Temat postu: [II 2.0 DID] Spryskiwacz Reflektorów , brakujące ogniwo...
Witam wszystkich

Po zakupie mojego czarnucha okazało się że spryskiwacz nie działa.

Wymieniłem bezpiecznik , uszczelniłem układ i sprysk zaczął działać, lecz po dwukrotnym użyciu
zaślepka wystrzeliła a Misiek zlał się na środku skrzyżowania. Zebrałem zaślepkę i po obdukcji
okazało się że urwany jest jeden wąs mocowania zaślepki spryskiwacza.
Wrzucam fotki o który element mi chodzi. Strona Lewa (od kierowcy). Dzwoniłem do ASO i dostałem informacje że ten
Element występuje z całym zespołem spryskiwacza.
Pytanie moje brzmi gdzie mógłbym kupić ten element lub czy ktoś nie ma do sprzedania ?
Chodzi dokładnie o element z drugiej foty.

potentator - 13-12-2018, 08:22

Cześć, mogę ci odsprzedać spryskiwacz ze swojego, oryginalny chodził do końca, niestety po uderzeniu sarny połamały mi się zatrzepy mocowania od zderzaka, niechciałem sztukować kleić itp. więc kupiłem nowy. Ten mój stary nie leje i jest ok jeśli byś potrzebował środek to możesz przełożyć. Dopóki nie kupiłem nowego jeździłem na przyklejonym do zderzaka i chodził.
BubaBRT - 13-12-2018, 08:51

Poszło pw
Feder_Poland - 15-12-2018, 12:09

Ostatnio zamówiłem na Ali za 150 zł dwie sztuki z przesyłką. 2 tygodnie wszystko szło i jest już u mnie. Cena bez zaślepek za całe dwie dysze.
potentator - 15-12-2018, 21:03

Na naszym serwisie pl aukcyjnym tez kupisz za tyle wszystko zalezy jaki masz model ja mialem po lifcie i jest inne mocowanie. Niestety koszt ponad 300 zl