Pajero Pinin - Woda na podłodze pasażera z przodu i z tyłu.
Enrico1212 - 14-01-2019, 18:33 Temat postu: Woda na podłodze pasażera z przodu i z tyłu. Cześć to mój pierwszy post na forum więc chciałem się przywitać.
Tak jak w temacie woda stoi po stronie pasażera przód i tył. Pod wykładziną 2 cm wody. Może miał ktoś podobny problem? Wykladzina mokra tylko na podłodze pod schowkiem sucha. Auto na jesień miało remont blacharski robione nadkola, kielichy czyli standard w tym aucie przy okazji zabezpieczona podłoga.oze wiecie gdzie są otwory odprowadzające wodę z podłogi to po pierwsze bo muszę się jej pozbyć. A po drugie może jakiś otwór został zatkany przy renowacji w podłodze i woda leci do środka zamiast na zewnątrz?
Dziękuję za pomoc
tony.zielony - 15-01-2019, 16:35
Też tak miałem po konserwacji ale inne go auta. Jedź do konserwatorów niech radzą bo to ich sprawka. Chyba że żonie się coś rozlało i się nie chcę przyznać
Mój konserwator powiedział że nic nie zrobił ale jak odbierałem auto to już problemu z wodą nie było... a jednak było coś na rzeczy.
Enrico1212 - 15-01-2019, 18:40
Przy takiej ilości wody to musiał by jej się rozlać baniak 6 litrowy haha
zidi1 - 16-01-2019, 11:07
Teź to miałem, rdzai dziury po prawej stronie na połączeniu blach nadkola pod błotnikiem. Z tyłu to samo. Oczyściłem zaklajstrowałem źywicą i wody nie mam
|
|
|