Outlander II GEN Techniczne - [II 2.4 MIVEC] Dziwne odgłosy przy dodawaniu gazu
zawadix - 28-01-2019, 08:57 Temat postu: [II 2.4 MIVEC] Dziwne odgłosy przy dodawaniu gazu Witam wszystkich.
Od niedawna jestem posiadaczem Outlandera 2.4 z końca 2010 roku z przebiegiem 190 tyś.km. Wszystko było OK aż pewnego dnia przy dodawaniu gazu, spod samochodu, w okolicach silnika, zaczął wydobywać się dźwięk tak jak by z przepalonego wydechu. Pojawił się check engine-numeru błędu nie znam ale uderzyłem od razu do warsztatu i panowie stwierdzili że to uszczelka od kolektora albo katalizator.
Powymieniali wszystko a problem dalej jak był tak jest.
Czy ktoś się już z tym spotkał ?
lepszyzip - 28-01-2019, 10:30 Temat postu: Re: Dziwne odgłosy przy dodawaniu gazu Jeśli masz trudny problem z Outlanderem uderzaj do serwisu mitsumaniaków. Na pewno Ci pomogą. Właśnie sięprzenieśli w nowe miejsce z ul. Oliwskiej na ul. Staniewicką 7.
zawadix - 28-01-2019, 10:37 Temat postu: Re: Dziwne odgłosy przy dodawaniu gazu U jednego byłem, cztery razu, i powiem szczerze że mam dość
lepszyzip napisał/a: | Jeśli masz trudny problem z Outlanderem uderzaj do serwisu mitsumaniaków. Na pewno Ci pomogą. Właśnie sięprzenieśli w nowe miejsce z ul. Oliwskiej na ul. Staniewicką 7. |
|
|
|