Pajero II - Półeczka zamiast dodatkowych zagarow
seb100 - 17-02-2019, 18:53 Temat postu: Półeczka zamiast dodatkowych zagarow Czy ktoś robił albo może jest jakaś gotowa wersja żeby zamiast środkowych zegarów (temp, przechyłu,..bo potrzebne mi są jak zającowi dzwonek) zrobić dodatkową półkę albo schowek?
jawaldek - 17-02-2019, 20:25
Tak też skasowałem te okrągłe zegary wklejając mocowania do nawigacji i telefonu tak z grubsza wygląda tak https://youtu.be/6Eq-eE61588?t=78
Dodatkowo zrobiłem zabudowaną "półkę" gdzie znajdują się przełączniki oświetlenia zewnętrznego, wysuwana kieszonka z otworami na dwie kawy. Znalazły tez miejsce , po przedłużeniu, pokrętła od nawiewów klimy itp. Znalazł też miejsce wyświetlacz komputera pokładowego ->> temperatura otoczenia,temperatura oleju w skrzyni automatycznej, ładowanie aku i ostrzeżenia o włączeniu świateł, śliskiej nawierzchni. Jest też zamontowana na wysięgniku lampka dla pilota. Dodatkowe gniazdo zapalniczki, mały schowek na np latarkę. Na wierzchu tej "zabudowy" zawsze coś leży a to jakieś drobne a to zapalniczka itp itp. Całość jest z plastiku który jest/był użyty na drzwiach innego Miśka. Opalarka pozwoliła na odpowiednie podgrzanie i formowanie. Na wierzchu "uszyłem" dla ozdoby z jakiegoś plastiku coś na zasadzie ogranicznika ->> położone różności nie ślizgają się. Nie wiem jak wkleić zdjęcie, które dopiero muszę zrobić Podaj na PW adres e-mail to Ci wyślę
|
|
|