Forum dla Panów - Ubranie codzienne
eremita - 05-05-2018, 19:20
Niestety dla facetów ciężkie czasy przyszły albo ja się starzeje i tego nie rozumiem
Chodzi mi o rurki, za ciasne marynarki a do tego trampeczki
A zwieczeniem szalik apaszka czy coś tam owinięte w koło szyi.
Zdecydowanie wolę buty tregingowe spodnie bojówki lub jeansowe do tego t-shirt
czarny.marcin - 05-05-2018, 20:15
eremita napisał/a: | Niestety dla facetów ciężkie czasy przyszły albo ja się starzeje i tego nie rozumiem
Chodzi mi o rurki, za ciasne marynarki a do tego trampeczki
A zwieczeniem szalik apaszka czy coś tam owinięte w koło szyi.
Zdecydowanie wolę buty tregingowe spodnie bojówki lub jeansowe do tego t-shirt |
Nie starzejesz się Ja akurat mam taki sam pogląd na takie "baby z wąsem" zapomniałeś do tego wszystkiego napisać jeszcze o torebce na ramieniu
Może taki styl jest po prostu tańszy ,bo można pożyczać ciuszki od swoich dziewczyn ,żon , kochanek czy koleżanek .
Jak się tak temu światu przyglądam to uważam , że brakuje jednego dla facetów Obowiązkowej Służby Wojskowej może wtedy było by lepiej i odrosły by im jajka Chociaż trudno jakoś sobie ich tam wyobrazić w rurkach moro .
Z racji tego, że mam w swoim zbiorze BMW to jestem na kupnie teraz dresu ale to odświętnie założe na co dzień wolę tak po staremu jak Ty
.
krzychu - 05-05-2018, 21:33
Ja tam zazwyczaj koszulka casual ewentualnie polo, jeansy bo są bezproblemowe pod wieloma względami, buty wygodne sportowe ale raczej stonowane coraz częściej miejskie.
gulgulq - 07-05-2018, 08:04
krzychu napisał/a: | Ja tam zazwyczaj koszulka casual ewentualnie polo, jeansy bo są bezproblemowe pod wieloma względami, buty wygodne sportowe ale raczej stonowane coraz częściej miejskie. |
o to to samo,
polo + jeansy + półbuty
w zimie bluza lub swetr
generalnie praca nie wymaga ode mnie ubierania się elegancko więc chodzę jak mi wygodnie
Olivia - 08-05-2018, 13:15
Moja druga połówka ubiera się normalnie, tj. nie tak jak na zdjęciach powyżej. Ostatnio miał problem ze spodniami, zwykłe jeansy. Gdzie nie poszedł, tam nogawki miał za wąskie. On nie ubierze jeansów które są wąskie w nogawce, muszą leżeć na butach. Być ciut rozszerzone u dołu. Gdy znalazł w Levis`ie, model 527 od razu kupił trzy pary. Pół roku chodzenia za spodniami - a mówią że to my kobiety jesteśmy wybredne
gulgulq - 09-05-2018, 14:46
Lee Denver miał taki model ale już też nie szyją
|
|
|