To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III GEN Techniczne - Halogeny do jazdy dziennej

Martinez87 - 08-03-2019, 22:22
Temat postu: Halogeny do jazdy dziennej
Widziałem na szosie O3 ze światlami LED do jazdy dziennej. Bardzo mi się to spodobało, uważam że auto jest lepiej widoczne z naprzeciwka. Szukałem na allegro ale nie mogłem znaleźć. Ja u siebie mam zwykle żarówki. Jak mogę je zmienic??
Bizi78 - 08-03-2019, 23:44

Na allegro możesz kupić 2w1 dedykowane z homologacją, np.
https://allegro.pl/oferta/swiatla-drl-duolight-mitsubishi-mercedes-citr-dl06-7461743798
albo u Chińczyka bez homologacji (nie polecam) :wink: .

Martinez87 - 09-03-2019, 12:13

Fajne to, ale cena też pokaźna. Tak więc póki co zostanę przy żółtkach. Wiecie może jaka tam żarówka wchodzi ? to może wymienie na jakąś barwy białej. To samo chce zrobić nad rejestracją ale widze, że nie ma śrubek tylko na zatrzaski i wole nie ryzykować.
Brodzins - 09-03-2019, 13:40

Martinez87 napisał/a:
Fajne to, ale cena też pokaźna. Tak więc póki co zostanę przy żółtkach. Wiecie może jaka tam żarówka wchodzi ? to może wymienie na jakąś barwy białej. To samo chce zrobić nad rejestracją ale widze, że nie ma śrubek tylko na zatrzaski i wole nie ryzykować.

Od rejestracji obudowę przesuwa się w lewo lub w prawo - poczujesz gdzie ustępuje. Ładnie wychodzi. Ciężko coś tam uszkodzić.
Ostatnio często zaglądałem tam, bo mi się trafiła lewa partia chińskich ledow... 20 sztuk spalonych.

spirosun - 13-03-2019, 13:44

a orientuje sie ktos czy ledy z wersji 2014 (tj 2013 po lifcie) pasują plug and play ?