To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Outlander 2.0 Phev 5hs (rok 2017)

TommiCrazy - 11-03-2019, 17:15
Temat postu: Outlander 2.0 Phev 5hs (rok 2017)
Witam
Jak by niebylo, fanatykiem mitsubishi jestem od czasu zdania prawa jazdy, dotej pory mialem okazje jezdzic galantem, starionem, gto. Auta zawsze sluzyly mi dobrze i dotej pory je mam.
Kolejnym zakupem, juz bardziej rozsadnym stal sie OUTLANDER PHEV w wersji 5HS
auto odbieram pod koniec tygodnia
model z 2017 roku, wiec niespelna dwa lata
srebrny metalik z pakietem ochronnym
360* kamera
przyciemniane szyby fabrycznie
skorzane biale wnetrze Nappa Leather
wszystkie mozliwe systemy bezpieczenstwa dostepne w tym modelu
premium audio oferowane przez ALPINE dla tego modelu

bardzo jestem ciekaw jak auto bedzie sie sprawowac jako elektryk, jest to pierwszy cichy samochod do jazdy bez wyrczacego wydechu.
w wieku 39 lat jestem gotow by miec normalne auto a nie wyscigowke :)

mkm - 12-03-2019, 03:40
Temat postu: Re: Outlander 2.0 Phev 5hs (rok 2017)
TommiCrazy napisał/a:

w wieku 39 lat jestem gotow by miec normalne auto a nie wyscigowke :)

:mrgreen: i tak bez żadnego indywidualnego akcentu? Żadnego aero? Zadnej felgi? :P :D

TommiCrazy - 12-03-2019, 16:03

trzymak na kubek z carbonu sobie kupie :D zdredukuje wage :D haha

a tak na serio to chcialbym outlandera miec na feldze Rota, ale jeszcze niewiem jak sie ma sprawa samochodow EV z zmiana felg, praktycznie wszedzie gdzie patrze , zawsze outlandery sa na seryjnych felgach... ciekawi mnie czemu.

TommiCrazy - 17-03-2019, 01:50

pod domem zaparkowane dwa flagowe modele , tyle ze rozni je miedzy soba dokladnie 20 lat roznicy
GTO twinturbo import z japoni z 1997 roku
oraz outlander model 5HS z 2017 roku

naprawde dwa wspaniale samochody
jestem pod wrazeniem jak przyjemie mi sie jezdzi outlanderem, szkoda tylko ze ten zasieg hybrydy taki maly.

outlander w srodku jest naprawde przyjemny, nappa leather, podswietlanie, materialy sa naprawde przyjemne w dotyku, szkoda tylko ze niema applecarplay, niewiem czemu jest w tanszych modelach.

TommiCrazy - 17-03-2019, 21:12

Do dzis bylem pod wrazeniem jazdy, dopuki nie siadlem na miejscu pasazera z tylu, przyznam ze mocno husta, i uczucie morskiej choroby na kretych pozamiejskich drogach. Czy ktos kiedykolwiek widzial opcje zmiany zawieszenia na twardsze w tych autach?

Oraz czy ktos widzial jakies outlandery ze felgami innymi niz fabryczne, ciekawi mi ze wszedzie nawet na google , kazdy outek ma seryjne kola, czy sa jakies przeciwskazania w wymianie alufelg w autach EV ?

jacek11 - 17-03-2019, 21:46

TommiCrazy napisał/a:
Czy ktos kiedykolwiek widzial opcje zmiany zawieszenia na twardsze w tych autach?

Się zaczyna :mrgreen: dopiero drugi dzień auto ma. Co to będzie później :P :mrgreen:

mkm - 19-03-2019, 02:51

TommiCrazy, popatrz po Emiratach - jak tam nie ma to możesz być pierwszy :wink:

Jak bym się felg nie obawiał - pilnuj tylko szerokości i średnicy - i sprawdź czy drobnym druczkiem nie masz zapisanego zakazu zmian felg/ogumienia/odsadzenia :wink:

Zawieszenie nie wiem czy ktoś do Twojego m odelu oferuje - chyba, że chcesz grubo przecierać ścieżki to wszędzie i do wszystkego da się zamontować airride :biggrin: