Chcę kupić ASX! - Co sądzicie o zakupie tego ASX-a
demasoni - 17-03-2019, 21:41 Temat postu: Co sądzicie o zakupie tego ASX-a Witam, czy możecie zerknąć na to ogłoszenie, jestem zainteresowany tym autem i z tego co zdąrzyłem sprawdzić to że przebieg jest faktyczny, uszkodzenia wyglądają na niegroźne, do odebrania za 24500, proszę o jakieś sugestie.
[ Dodano: 17-03-2019, 21:41 ]
https://www.otomoto.pl/of...h-ID6BFVP8.html
Laknat - 18-03-2019, 08:37 Temat postu: Re: Co sądzicie o zakupie tego ASX-a
demasoni napisał/a: | Witam, czy możecie zerknąć na to ogłoszenie, jestem zainteresowany tym autem i z tego co zdąrzyłem sprawdzić to że przebieg jest faktyczny, uszkodzenia wyglądają na niegroźne, do odebrania za 24500, proszę o jakieś sugestie.
[ Dodano: 17-03-2019, 21:41 ]
https://www.otomoto.pl/of...h-ID6BFVP8.html |
Zdjęcia mało wyraźne, ale wydaje mi się, że jak na 66 000 przebiegu to ma nieźle styraną skórę na kierownicy.
baart77 - 18-03-2019, 21:13
ja bym nie brał, za dużo uszkodzeń sporo szans na potencjalną wpadkę, ryzyko wygenerowania dodatkowych kosztów, sprawdziłeś numery na szybach? do tego sam fakt, że jest to auto handlarza.. oby nie kupione na jakimś "platzu" prowadzonego przez turasów, chyba, że masz duże doświadczenie lub dobrego znajomego mechanika.. wybacz stary ale ja bym nie ryzykował, a kierownica jak i całe wnętrze (to co widoczne na zdjęciach) jest mocno zniszczone, jakby ktoś słabo dbał, sprzedawałem Lanzera z podobnym przebiegiem miał w środku o niebo mniej śladów eksploatacji..
mkm - 18-03-2019, 22:06 Temat postu: Re: Co sądzicie o zakupie tego ASX-a Auto przestawione, a Wy się kierownicą przejmujecie
demasoni napisał/a: | uszkodzenia wyglądają na niegroźne |
zupełnie niegroźne - auto dostało petardę w tył, że aż mu się koła zjechały, a Ty piszesz "niegroźne" Strzał w tył przy założonym haku... zastanawia mnie jaki budżet przewidujesz na naprawę...
demasoni napisał/a: | do odebrania za 24500 |
Chyba w snach sprzedającego z drugim na części
stanisz - 19-03-2019, 09:14
Jeśli dobrze widzę na zdjęciu z uszkodzeniami to kurtyna również jest wystrzelona. Ja nie zaryzykowałbym.
demasoni - 23-03-2019, 16:31
Byłem, jeździłem, macałem.
Uszkodzenia w komorze silnika niewielkie jeśli chodzi o temat blacharki, jedynie wykrzywiona blacha na której się trzyma zbiornik ze spryskiwaczy szyb, chłodnice wykrzywione jakieś 1,5 cm do środka, chłodnica wody delikatnie z niej kapało, zbiornik spryskiwaczy do wymiany, zderzak przód do wymiany, auto w środku faktycznie wygląda bardziej wyeksploatowane niż ten przebieg choć on jest wiarygodny bo sprawdzałem w Cepiku czeskim, najbardziej chyba fotel wytarty z boku, reszta do przyjęcia.Auto jechało normalnie poza delikatnym stukaniem w prawym tylnim kole, silnik pracował jak w nowym aucie i tak wyglądał po otwarciu maski, oceniam to auto jako amator, wiele rzeczy mogłem nie dopatrzeć, ale według mnie tragedii z nim nie ma, cena do odebrania 24tyś, odpuściłem temat, pozdrawiam
|
|
|