To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Zwykły Outlander T

cerutti - 14-04-2019, 20:31
Temat postu: Zwykły Outlander T

Po długich poszukiwaniach w końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem Outlandera z turbinką. Jestem 4 właścicielem, auto zakupione w polskim salonie. Jest jeszcze parę drobnostek do poprawy ale wszystko w swoim czasie. Na początek wymiana przedniego zawieszenie, łącznie z sankami oraz olej do serca Outka i przewody od Timic do wymiany.

lolo.lolo - 14-04-2019, 20:58

no bardzo ładny .......... bo czarny hyhy :twisted:
te fanty do Tmica jakieś takie znajome ...... :D

to teraz czas by coś pomodzić ..... 8) - jakie plany ?

cerutti - 14-04-2019, 21:12

NA początek LPG :mrgreen: następnie IC w zderzak i wizyta w V tech pomorze :mrgreen: i jeśli fundusze pozwolą to nowy kolektor. Obecnie stary jeszcze jest cały
Bzyk_R1 - 15-04-2019, 07:33

Cześć Grzegorz

Czemu nie opisałeś jak się stałeś właścicielem, gdzie przebywał dotychczas turbiak, jaki przebieg?

Ogólnie to wcale nie taki zwykły Outlander jak napisałeś, niedługo się przekonasz. Swoją drogą teraz jak ktoś ma O1T w serii to aż dziwne prawda? :mrgreen: :twisted: Plany masz fajne na niego i jeśli mogę Ci coś doradzić to nie dotykaj tego kolektora na razie.

Gratki zakupu i niech się sprawuje. Życzę powodzenia i wytrwałości w modyfikacjach, temat oczywiście będę namiętnie czytał :wink:

cerutti - 15-04-2019, 08:17

Bzyk_R1 napisał/a:
Czemu nie opisałeś jak się stałeś właścicielem, gdzie przebywał dotychczas turbiak, jaki przebieg?
Wyboru turbiaka dokonała moja żona 8) , autko zostało zakupione w Giżycku od rodziny w której przebywał 8 lat. W chwili obecnej autko legitymuje się przebiegiem 220 tys. W tym roku jeszcze chcę usprawnić wlew paliwa, niestety rudą w tym miejscu widać. Jak do tej pory uśmiech nie schodzi podczas jazdy :mrgreen: . Niby seria a tyle radości :lol:
staszq2 - 15-04-2019, 13:22

Grzesiu jeszcze raz gratki zakupu :wink:
cerutti napisał/a:
Jak do tej pory uśmiech nie schodzi podczas jazdy . Niby seria a tyle radości

Uśmiech to będzie dopiero po "czipsie" :twisted:

cerutti - 18-05-2019, 23:12

dzisiaj takie cudo wpadło
cerutti - 12-07-2020, 20:28

Temat do zamknięcia. Dawno mnie tutaj nie było więc w skrócie dodam że auto przeszło kompleksową wymianę zawieszenia zbiornika paliwa, wlewu i dużo by pisać między innymi wpadła instalacja LPG. Ale ze względu na planowaną budowę musiałem rozstać się z autem. Teraz jeździ w okolicach Bydgoszczy.