To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - KSIĘGA SKARG I WNIOSKÓW

Firebee - 06-04-2007, 22:25
Temat postu: KSIĘGA SKARG I WNIOSKÓW
Tu piszemy pochwały, ewentualne uwagi dotyczące produktów i wszelkie inne rzeczy, które chcemy opisać na temat formy działania sklepu.

temat ma na celu ciągłe ulepszanie i usprawnianie działania naszego "sklepu"

Pozdrawiam
Firek

seba77 - 07-04-2007, 09:35

to moze ja pierwszy nie moge nic kupic w sklepie wyskakuje taki komunikat Ewentualnie możesz wprowadzić "Kod dostepu" w tym polu :D pisalem meila i dostalem odpowiedzew od was musze dostac kod dostepu :mrgreen:
Firebee - 07-04-2007, 10:08

A troszke poczytać kolego troszke poczytać :)

o właśnie tu poczytac :)

Pozdrawiam

seba77 - 07-04-2007, 10:18

:oops: :oops: fakt :oops: :oops: dzieki
Firebee - 07-04-2007, 12:27

spoko. Po to ten temat zalozony:)
Pozdrawiam

Anonymous - 12-07-2007, 23:26

Firebee napisał/a:
A troszke poczytać kolego troszke poczytać :)

o właśnie tu poczytac :)

Pozdrawiam

poczytałem,,, zamówiłem i chyba kiszka,,,,,prawie dwa tygodnie czekam i 0 odzewu... cosik ten sklepik kiepsko działa.

akbi - 13-07-2007, 08:28

Axer napisał/a:
zamówiłem i chyba kiszka,,,,,prawie dwa tygodnie czekam i 0 odzewu... cosik ten sklepik kiepsko działa.

ja zamawiałem z miesiąc temu ramki pod tablice rejestracyjne i sposób transakcji był szybki ... rzekłbym nawet wzorowy.
Niemalże co dziennie otrzymywałem maila z informacją, na jakim etapie jest realizacja mojego zamówienia.

Anonymous - 13-07-2007, 16:45

akbi napisał/a:
ja zamawiałem z miesiąc temu ramki pod tablice rejestracyjne i sposób transakcji był szybki ... rzekłbym nawet wzorowy.
Niemalże co dziennie otrzymywałem maila z informacją, na jakim etapie jest realizacja mojego zamówienia.

no to gratuluję, ja natomias złożyłem zamówienie 28/06 dostałem wiadomość do potwierdzenia i czekam, zamówienie niebyło zbyt skomplikowane więc nie powinno być problemu, no nic,, czekam dalej może coś po niedzieli przyjdzie

akbi - 13-07-2007, 16:59

Axer napisał/a:
dostałem wiadomość do potwierdzenia

i rozumiem, że po tym mailu potwierdziłeś zamówienie ??

Anonymous - 16-07-2007, 11:55

akbi napisał/a:
i rozumiem, że po tym mailu potwierdziłeś zamówienie ??

tak, zdecydowanie potwierdzilem, widzę na stronie swoje zamówienie z adnotacją "oczykiwanie na realizację " więc dalej oczekuje.

arekp - 16-07-2007, 12:17

Moze podnies sluchawke i zadzwon do nich. Czekanie w nieskonczonosc to kiepski pomysl.
Firebee - 18-07-2007, 19:27

Axer, przepraszam, ze tak pozno reaguje. poprosze o dane, ktore podałeś na Helyo na moje PW (lub gg) i co zamawiałeś - natychmiast sprawdze Twoja sprawe i zadziałam, by twoje zamowienie zostalo zrealizowane z nawiązką.
Pozdrawiam

Anonymous - 21-07-2007, 22:14

Firek, za radą arka zadzwoniłem to sklepu i dziś tz sobota dostałem towar, hym na teamt jakości nie bede się wypowiadał, napiszę tylko że mam do oddania nowe czarne koszulki na siedzenia, ni jak nie pasują do L200, a ramki ? no cóż,,,, poprostu nie popytałem wcześniej forumowiczów
Firebee - 22-07-2007, 09:57

W związku ze skargami na produkty sprzedawane na Helyo, wywalam linka do ich strony www ze strony głównej. Kto chce może coś u nich kupować, ale na własną odpowiedzialność. Przykro mi, że zmarnowaliście kasę :(
Pozdrawiam
Firek