To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Techniczne - wyciek płynu hamulcowego

Janusz1600 - 15-06-2019, 11:30
Temat postu: wyciek płynu hamulcowego
Witam MSW 2,0 1993 benzyna wyciek przy ścianie grodziowej na wycieraczkę po stronie pasażera. W miejscu gdzie po drugiej stronie jest serwomechanizm. Połączenie pompka serwo sprawdzone, suchutkie. Wyciek nie jest duży ale jest i o ile znam swoje szczęście to w najmniej spodziewanym momencie się ujawni całkowicie. Z pedałem hamulca, czy z siłą hamowania nic się nie zmieniło. Czy gdzieś tam dochodzi jakiś przewód z płynem hamulcowym ? czego to może być zapowiedź ? Najpierw się pytam, bo wolałbym na darmo nie rozkręcać. Bo muszę się pochwalić prawie 8 lat bez poważniejszej awarii. Pozdrawiam i czekam na wasze sugestie, a może jest ktoś kto to już przećwiczył ?
Bizi78 - 15-06-2019, 11:52

Wpisz na poniższej stronie vin auta i w dziale hamulce będziesz mógł podejrzeć schematy 8) .
http://japancars.ru/index...alog/mitsubishi

Janusz1600 - 15-06-2019, 12:17
Temat postu: wyciek płynu hamulcowego
Wielkie dzięki . Wychodzi mi z tego że przechodzi tam przewód od ABS-u. Rozbierania nie uniknę, ale chyba wiem czego szukam. :lol: Pozdrawiam i dziękuję. tematu nie zamykam, najpierw rozbiorę, aby się nie okazało, że to nie to. :evil: :evil: :lol: