To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Mitsubishi galant avance 2.5V6 tiptronic, prośba o opinię.

sato - 17-07-2019, 07:42
Temat postu: Mitsubishi galant avance 2.5V6 tiptronic, prośba o opinię.
Proszę o opinie na temat poniższego auta:

link

Cytat:
Marka Mitsubishi
Model Galant
Rok produkcji 2003
Poj. silnika 2 498 cm³
Paliwo Benzyna
Moc silnika 163 KM
Przebieg 46 000 km
Typ nadwozia Sedan
Kolor Srebrny
Stan techniczny Nieuszkodzony
Skrzynia biegów Automatyczna

Witam. Kolejne Mitsubishi ktore oferuje to galant chyba juz w nieosiagalnym stanie. Auto sprowadzone z Wloch gdzie trafilo ze Szwajcarii. Na wyposazeniu pelna elektryka, tempomat, podgrzewane fotele, elektrycznie skladane lusterka, klimatronik, kontrola trakcji. Wersja avance z pakietem stylistycznym. Wlascicielem byl starszy pan rocznik 1928. Brakuje opisu ze jezdzil tylko do kosciola :) . Dla zainteresowanych dokumenty do wgladu.Autko z niskim przebiegiem i absolutnie bez oznak korozji gdziekolwiek. Zaintetesowanym moge przeslac zdjecia z wnetrza podluznic itp. Silnik pracuje cichutko i jedwabiscie, bez wyciekow, zakurzony i nie picowany do sprzedazy.Zawieszenie bez luzow i dziwnych dzwiekow. Od niedawna zarejestrowany i sporadycznie uzywany jako trzecie auto. Zapraszam do kontaktu.

larelijux - 17-07-2019, 12:13

Zdjęcia mało szczegółowe, nic nie widać. Większość części pewnie od fabryki nie wymieniana, jeśli ma taki przebieg. Ale 20k za Galanta?
Ajron - 17-07-2019, 13:45

Też uważam, że 20k to przesada, szczególnie, że w tak starym aucie niski przebieg nie jest gwarantem niczego, nawet, jeśli autentyczny. 20 tysięcy mogłoby być auto, które ma wszystko (no, prawie wszystko, wiadomo o co chodzi :D ) nowe, a nie stare, a mało używane.
Krzyzak - 17-07-2019, 14:50

szczególnie, że lewy kielich już robiony był - pytanie, czy dzwon czy rdza (lewy bierze szybciej i mocniej, szczególnie przy pompie hamulcowej)
a do tego avancowe szmatexy...

Paweł84 - 18-07-2019, 09:56

Bzdura kielich nie był robiony 8)
Krzyzak - 18-07-2019, 22:05

Pewnie że był robiony, kogo chcesz oszukać?
Ale niech będzie, że ktoś go pomalował dla sportu...

Paweł84 - 19-07-2019, 01:21

Po czym wnioskujesz że był robiony ?
Krzyzak - 19-07-2019, 17:35

Paweł84 napisał/a:
Po czym wnioskujesz że był robiony ?

Krzyzak napisał/a:
ktoś go pomalował

Paweł84 - 19-07-2019, 19:33

Jak dla mnie jest normalny, powiekszalem zdjęcie I nic tam.nie ujrzałem
robertdg - 20-07-2019, 08:13

Paweł84 napisał/a:
Jak dla mnie jest normalny, powiekszalem zdjęcie I nic tam.nie ujrzałem

Jak patrze na zdjecie w formacie oryginalnym to jak byk widze ze kielich od strony pasazera jest w fabrycznym lakierze w tonacji matowej a kielich po stronie kierowcy polyskuje niczym lakier na karoserii, zas reflektor od strony kierowcy nawet nie posiada śruby mocujacej

rozekg - 22-07-2019, 13:28

Witam. Prosze nie wypisywac bzdur na temat czegos czego sie nie widzialo na wlasne oczy. Cala komora silnika jest bod gruba warstwa kurzu. Nikt nie malowal kielichow. Brak sruby od lampy bo zderzak byl wymieniony i caly przod demontowany do konserwacji. Stary zderzak jest do wgladu. Jeszcze nikt nie ogladal auta a juz takie glupoty o nim wypisuja. Na jednym zdjeciu srodek podluznicy.

abdul - 22-07-2019, 21:00

rozekg napisał/a:
Na jednym zdjeciu srodek podluznicy

:shock: w szoku jestem! :shock: :shock:

Krzyzak - 22-07-2019, 21:13

robertdg napisał/a:
kielich po stronie kierowcy polyskuje niczym lakier na karoserii
jak Robert sądzisz? wg mnie jednak lewy kielich był robiony i błotnik z tego co widzę po zdjęciach też
właściciel mógł nie wiedzieć

robertdg - 22-07-2019, 21:30

Krzyzak napisał/a:
robertdg napisał/a:
kielich po stronie kierowcy polyskuje niczym lakier na karoserii
jak Robert sądzisz? wg mnie jednak lewy kielich był robiony i błotnik z tego co widzę po zdjęciach też
właściciel mógł nie wiedzieć

Nie byłbym tego pewien, zdjecia z ogłoszenia faktycznie pokazywały jakby kielich z blotnikiem polyskiwał, zdjecia wstawione teraz weryfikuja originalne zgrzewy, mastyke, etc no i nie ma juz tego blysku na lakierze.
Własciciel w ogłoszeniu może niech umiesci zdjecia w bardziej stonowanym swietle bo obecne wprowadzaja w bład

larelijux - 22-07-2019, 21:36

rozekg napisał/a:
Jeszcze nikt nie ogladal auta

Ciekawe czemu?