To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[02-06]Lancer CS0 - No i będę się chyba żegnał z CS9W ("Czarnym 2.0 Sport&q

nubi - 18-07-2019, 23:44
Temat postu: No i będę się chyba żegnał z CS9W ("Czarnym 2.0 Sport&q
Taksówkarz zajął się tak samochodem przed nim - który coś tam zajechał mu ciut wcześniej, że wypakował mi się starą O.Zafirą na skrzyżowaniu tuż przed maską, bez szans mimo ~50/h. Podłóżnice pogięte, silnik wyrwany z poduszek, belki pogięte, chłodnica kaput. Raczej całka. Kupiłem L7 za 8,5, wpakowałem w ciągu 20 miesięcy drugie 8, bo samochód mi się podobał (nawet przód w wersji przed liftowej - 2004) mi się podoba, ostatnia naprawa 1,5 miesiąca temu na 4 tys.zł. (rozrządy, amory, tarcze,..), oczywiście z OC nie oddadzą za naprawy.
Patrzę właśnie na VIII z 2010, tylko, kurde, 18 lat jeżdżę kombiakami i nadal mi się przydaje kombiak.
By go ..

leoluke - 19-07-2019, 23:36

Składam kondolencje i wyrazy współczucia. A co myślisz o VIII'ce Sportbacku? Wiem, że to nie kombi, ale zawsze praktyczniejsze niż sedan.
nubi - 20-07-2019, 00:04

no ja właśnie o VIII w Sportbacku myślałem. Ehh, znowu koszmar szukania zdrowego auta.

[ Dodano: 01-08-2019, 18:16 ]
Poszła całka (naprawa wycena ubezp. na 13,5 tys.). Trafiła się u kolegi toyka auris 1.33/73kW rocznik 2014, w kombiaku (noo jest tego bagażnika sporo). Muł pod nogą, chociaż 1+ -dosyć cichy. Trudno, będę teraz jeździł emerycko i nie będę dołował w zakrętach innych kierowców. Bałem się iść znowu w starszego Lancera (mój mi się trafił dosyć zdrowy, żadnego tam oleju nie brał i zawsze jeździł). Został mi się wrak, ale ratowanie raczej nieopłacalne. Jak w piosence Jaremy Stępowskiego - "noo too cześć".