To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Wymiana plasticów deski rozdzielczej -kokpitu itp

Szadi - 05-09-2019, 12:52
Temat postu: Wymiana plasticów deski rozdzielczej -kokpitu itp
Wymiana plasticów deski rozdzielczej -kokpitu

Witajcie pochwale sie jako i z na moim lokalnym auto zlomie pojawil sie outlander z 11 roku do rozbiórki oraz drugi 09 szybko tam pojechalem bylem 1szy wiec poczestowalem sie Plastikami z kokpitu moej byly strasznie podrapane porysowane wiadomo latwo o zadrapania u nas ;/ .demontarz szybki kilka srubek i na wcisk klips

Nic trudnego kazdy sobie poradzil by z tym :)do tego dobralem jeszcze kilka innych drobiazgów wrazie W . Nie wspominajac o galce zmiany biegów bo byla do wyszarpania no i ten wycierajacy sie plastik od boczka dzrzwi .. ciezko bylo znalesc bez skazy i otrac ale sie udalo ..

wyszarpalem tez na wymiane obudowy chromowane pokrywki lusterek moje byly juz zmeczone , okazjonalnie tez zaciski chamulcowe wraz z Jarzmami ,jakie bylo moje zdziwienie gdy kilka chwil pozniej zjechalo sie 3 innych fanów Modelu i marki i kazdy wyszarpywal co mogl do swojego .. od relingów DVD itp. az po czesci do silnika.. wiadomo ciezko o czesci do naszych Outlanderów.

Po wymianie outlander zyskal na wartosci jak i na kosmetycznych walorach <3 kochamy to auto za Wszystkie jego zalety

Macie jeszcze jakies pomysly sugestie co mozna wytargac co czesto pada w naszych outlanderach :?: :?: i warto miec jako zamiennik trudno dostempny niestety auto idze do zgniatarki w czwartek nastempny tydzien wiec szkoda by bylo :evil:

a tu dawca

juz Po SPA

:?: :?: :?:

kajos - 05-09-2019, 18:44

zeby bylo blizej tobym podjechal i przytulil kierownice
moja sie wytarla w jednym miejscu od mocnego czyszczenia :(
a do wziecia jest duzo :P
jesli zderzaki sa cale to brac
lampy przednie jak sa w dobrym stanie klosze tylko nie wiem czy idzie przerobic to na EU bo to angol

supeer - 05-09-2019, 20:30

Kupisz mi dekielki od swiatel drogowych? Plis 🤓

Jakby co moj telefon 518 534 13 cztery

Szadi - 06-09-2019, 15:43

Auto jest w Irlandi Polnocnej za daleko Kolego ;P a wysylac sie nie oplaca
Dekiel od swiatel sobie juz wiziolem bo lubia ginac :twisted:
Oj tak sporo od wyszarpania jest.. nie wiem czy jeszcze jest tam auto :P
Co do kierowinicy to cena spora bo koles zyczyl sobie 70-80£ ..
bo airbag.