To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - [CY3A 1.8] Zakup oryginalnego spojlera

nadal7125 - 05-09-2019, 21:57
Temat postu: [CY3A 1.8] Zakup oryginalnego spojlera
Witam forumowiczów , pisze z prośbą a zarazem pytaniem , chce zakupić do swojego lancera 1,8 sedan spojler na tył , oryginalny bo wiemy jak jest z tymi zamiennikami , niestety Mitsubishi powiedziało mi ze nie mają , chodzi dokładnie o te oryginalne które mozna było dokupić przy zakupie( były w katalogach) nie te od Evo , kolor czarna perła , przeglądałem allegro , ebay i olx
i nie moge znalezc , moze polecacie jakies inne strony , pozdrawiam serdecznie

michaello - 06-09-2019, 09:46

Powiem tak, mam oryginał ale dziś pewnie bym go nie założył, zrobiłem to kiedyś ponieważ tył auta bez tego elementu wyglada dosyć kiepsko i nie zamyka bryły. Widziałem ostatnio na żywo taki oto wynalazek i lancer wygląda o niebo lepiej niż ze spojlerem, który w dzisiejszych czasach trąci już myszką.

https://www.ebay.com/itm/...r-/272313851841

Grzeniu92 - 16-09-2019, 21:58

Ja tam kupowałem z allegro, wygląda jak oryginalny
https://archiwum.allegro.pl/oferta/spoiler-tyl-mitsubishi-lancer-15-mz574560ex-oryg-i7688220710.html
niestety gościu chyba zwinął interes.
Najlepiej kupić już zamontowany w klapie, ale trzeba zwrócić uwagę czy są tam śruby (znaczy oryginalny), bo zamiennik prędzej na klej pójdzie.

Roguuu95 - 17-09-2019, 11:29

Ja również na allegro kupowałem, nie był jakiś dopracowany na maksa, materiał nie z najwyższej półki, trzeba było go wygładzić, a potem wymalować po kolor auta, zamontowany na śrubach i dla pewności klejem złapany. Trzyma się dobrze, wygląda dobrze, a cena mała, więc wg mnie spoko opcja.
oEdGein - 18-09-2019, 15:31

Cześć. Szukanie spojlera do sedna , używki ale oryginał to szukanie igły w stogu siana. Wiem coś o tym.
Kilka msc temu udało mi się kupić . W zamienniki najtańsze bym się nawet nie bawił na Twoim miejscu. Ewentualnie dobrej firmy która produkuje zamienniki , Ale sa droższe niż oryginalne używki.
Ja za swój dalem 600zl, oczywiście nie liczę malowania.
Często na allegro ludzie piszą że mają oryginał a wciskają zamiennik. Więc zwróć uwagę na to

wader155 - 29-10-2019, 21:38

Siemka też się rozglądam za spoilerem do swojego sedana :D niestety trochę ciężko jest go dostać .Nad taką nakładką jak pokazał michaello , też się zastanawiałem ale nie wiem czy to ładnie wygląda , a wy co sądzicie ??
Ununiumplum - 15-11-2020, 13:57

Ja kupiłem lotkę z maxtona Link i jestem zadowolony. Trzeba go maźnąć podkładem i polakierować. Zamontowany na śrubach + klej dla pewności, pasuje w fabrycznie przygotowane miejsce na oryginalny spoiler.
Foto:
1 2 3 4 5