To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero IV - Wejście aux w mmcs e-03

Miły - 03-10-2019, 15:35
Temat postu: Wejście aux w mmcs e-03
Cześć Pajerowcy, jest tu ktoś kto dorabiał do swojego MMCS E-03 wejście AUX? Mam pytanie - czy po aux jakość dźwięku jest ok? Czy działają wszystkie głośniki i rockford fosgate, subwoofer itp.? Na chłopski rozum powinno działać, ale elektryk który ma mi to zakładać mówi, że prawdopodobnie nie będzie.
tyku - 03-10-2019, 18:11

Cytat:
ale elektryk który ma mi to zakładać mówi, że prawdopodobnie nie będzie.
Pod AUX najlepiej podpiąć tuner DVBT i wtedy masz możliwość korzystania z USB. :roll:
Miły - 03-10-2019, 20:20

Chcę podpiąć wejście na mini jacka
hlukasz - 04-10-2019, 08:45

Ja u siebie podłączyłem AUX do E-01, działa, jakość dźwięku super, wszystkie głośniki działają. Trzeba było zewrzeć do masy dodatkową linię, żeby w menu pojawiła się pozycja AUX.
RadekKow - 25-11-2020, 23:16

I działają wszystkie głośniki w e-03?
hlukasz - 26-11-2020, 09:55

W Pajero wejście audio (oraz wideo) było opcją wyposażenia. Jako, że w moim tego nie było, podłączyłem się pod przygotowane do tego piny w radiu. Wszystko działa tak jak producent przykazał - grają wszystkie głośniki, jest equalizer i jakość dźwięku jest super.
ruks - 01-12-2020, 20:22

hlukasz napisał/a:
W Pajero wejście audio (oraz wideo) było opcją wyposażenia. Jako, że w moim tego nie było, podłączyłem się pod przygotowane do tego piny w radiu. Wszystko działa tak jak producent przykazał - grają wszystkie głośniki, jest equalizer i jakość dźwięku jest super.

Możesz podac które to piny?

hlukasz - 02-12-2020, 10:41

Niestety nie pamiętam już teraz, ale wydaje mi się, że to były te same piny, które są wypisane w drugim poście tutaj: https://mitsubishiforum.com/forum/mitsubishi-outlander-10/how-do-i-activate-aux-j-01-mmcs-45810/