Outlander III GEN Techniczne - Wysuwana podłoga bagażnika/platforma
Brodzins - 09-12-2019, 10:48 Temat postu: Wysuwana podłoga bagażnika/platforma Witajcie,
z racji iż mój Misiek jest samochodem, którego bagażnik załadowany jest często po dach - chciałbym pomyśleć nad rozwiązaniem znanym z niektórych kombiaków.
Mianowicie platforma na prowadnicach, która umożliwi wyjazd bagażu i dobranie się do tego znajduje się w okolicy oparć foteli.
Czy ktoś może widział to gdzieś w tym modelu?
Wschodnie strony milczą, ale mój Rosyjski jest godny pożałowania więc może ktoś już na taki pomysł wpadł gdzieś w świecie
Oczywiste jest, że pojemność bagażnika spadnie, ale odkąd mam auto chodzi mi to po głowie.
acent - 10-12-2019, 19:30
To się nazywa zabudowa pogrzebowa.
Brodzins - 11-12-2019, 05:24
acent napisał/a: | To się nazywa zabudowa pogrzebowa. |
Ze względu na trafny żart, proszę moderatorów o pozostawienie tej odpowiedzi ....
Poważnie się pytam
rajan - 11-12-2019, 13:10
acent napisał/a: | To się nazywa zabudowa pogrzebowa. |
Dobre
Ja widziałem coś takiego raz - w S-MAXie. Fajne, ale czy tak naprawdę użyteczne? Jak ja bym wysunął taką płytę, to połowa gratów by mi zleciała do tyłu za nią i już bym jej nie wsunął. Na pewno ma to zastosowanie, ale raczej nie na podróże wakacyjne.
Brodzins - 11-12-2019, 20:02
rajan napisał/a: | acent napisał/a: | To się nazywa zabudowa pogrzebowa. |
Dobre
Ja widziałem coś takiego raz - w S-MAXie. Fajne, ale czy tak naprawdę użyteczne? Jak ja bym wysunął taką płytę, to połowa gratów by mi zleciała do tyłu za nią i już bym jej nie wsunął. Na pewno ma to zastosowanie, ale raczej nie na podróże wakacyjne. |
Osobiście wszystko przewożę w skrzynkach modułowych KETER, więc powiedzmy mam 4 identyczne słupki, zajmujące powierzchnię 1/4 bagażnika każda słupki są zmiennej wysokości w zależności od tego co wpakuję
|
|
|