Carisma - Ogólne - Przewody paliwowe od pompy paliwa w baku
bonusrpk32 - 08-06-2020, 23:04 Temat postu: Przewody paliwowe od pompy paliwa w baku Witam ma mitsubishi Carisma 1.8 GDI i gdy wymieniałem całą pompę z pływakiem zapomniałem opisać sobie przewody który to który czy ktoś z was może ma jakiś schemat od tego albo wie jak to podłączyć ( są tam 4 przewody paliwowe Zasilający , Zwrotny , webasta i ostatni elektryczny , ale ten to każdy wie gdzie podłączyć ) Z góry dziękuję za pomoc
Bizi78 - 08-06-2020, 23:32
Może tutaj coś podpatrzysz, choć nie wiem czy to Twój rocznik .
https://allegro.pl/oferta/carisma-95-99-1-8-gdi-kompl-zbiornik-bak-paliwa-8946811012
bonusrpk32 - 09-06-2020, 01:02
To jest Carisma 1 ja mam 2 i bardziej mi chodziło który przewód gdzie idzie boi one wgl się nie różnią albo mają gdzieś napis tam w sumie sprawdzę jutro bo faktycznie miga być opisane
ross - 24-06-2020, 11:20 Temat postu: Re: Przewody paliwowe od pompy paliwa w baku
bonusrpk32 napisał/a: | Witam ma mitsubishi Carisma 1.8 GDI i gdy wymieniałem całą pompę z pływakiem zapomniałem opisać sobie przewody który to który czy ktoś z was może ma jakiś schemat od tego albo wie jak to podłączyć ( są tam 4 przewody paliwowe Zasilający , Zwrotny , webasta i ostatni elektryczny , ale ten to każdy wie gdzie podłączyć ) Z góry dziękuję za pomoc | Wymieniałeś pompę czy całkowicie padła , bo u mnie pali za drugim razem i zastanawiam się nad pompą .
|
|
|