To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lancer Ogólne - Wymiana silnika... z outlandera do lancera:) 4b11

aqualopetak - 18-06-2020, 08:53
Temat postu: Wymiana silnika... z outlandera do lancera:) 4b11
witam. dawno mnie tu nie bylo:( bo po dachowaniu sprzedalem miska....
nadazyla sie okazja kupilem kolejnego w ktorym korba bokiem wyszla...
chcialbym wymienic silnik na w miare nowy tzn znalazlem w wawie silnii od outka "taki sam"
lancer jest z 2008r outek z 2018 PHEV. mily sprzedawca poinformowal mnie ze nie podejdzie calosc gdyz glowice sa rozne.
schematy wzialem w reke i poprzegladalem.... fakt mial racje sprzedajacy... musze zostawic swoja glowice a dol sie nada....ALE po co zostawiac stare graty(glowe)...
a moze przerzucic calosc i jakos kompa zgrac??? poza immo czy cos jeszcze bylo by do zgrania??
skrzynia cvt( ale w razie co we wroclawiu mam jeszcze taki silnik tez z cvt od ASX)
pozdrawiam wszystkich

Hishi - 18-06-2020, 19:14
Temat postu: Re: Wymiana silnika... z outlandera do lancera:) 4b11
aqualopetak napisał/a:
witam. dawno mnie tu nie bylo:( bo po dachowaniu sprzedalem miska....
nadazyla sie okazja kupilem kolejnego w ktorym korba bokiem wyszla...
chcialbym wymienic silnik na w miare nowy tzn znalazlem w wawie silnii od outka "taki sam"
lancer jest z 2008r outek z 2018 PHEV. mily sprzedawca poinformowal mnie ze nie podejdzie calosc gdyz glowice sa rozne.
schematy wzialem w reke i poprzegladalem.... fakt mial racje sprzedajacy... musze zostawic swoja glowice a dol sie nada....ALE po co zostawiac stare graty(glowe)...
a moze przerzucic calosc i jakos kompa zgrac??? poza immo czy cos jeszcze bylo by do zgrania??
skrzynia cvt( ale w razie co we wroclawiu mam jeszcze taki silnik tez z cvt od ASX)
pozdrawiam wszystkich

W ojczystym języku też chyba dawno nie pisałeś . . .