Chcę kupić Lancera! - Ocena Lancer'a 1.8 143 KM Sportsback
Rainman - 29-06-2020, 08:39 Temat postu: Ocena Lancer'a 1.8 143 KM Sportsback Witam, oglądałem wczoraj samochód z linku. Generalnie w temacie aut wiem tyle ile wyczytam i bardziej ze mnie teoretyk ale pojechałem zobaczyć auto z ogłoszenia. Po przejażdżce i obejrzeniu auta od spodu stwierdziłem, że w zawieszeniu nic nie stuka, dół auta suchy tak samo silnik, delikatne naloty rudej pod spodem ale nie są to wżery, a powierzchniowe rzeczy. Obecny właściciel kupił auto w grudniu na placu w Niemczech, nie wiemy kiedy był wymieniany rozrząd i regulowane luzy zaworowe. Myślę, że mogło zgubić z 50k przebiegu zanim obecny właściciel je kupił, wnoszę po wytartej gałce zmiany biegów i kierownicy. Blacharsko zdarzają się mankamenty ale nie kupuje nowego auta więc się nie czepiam. Jaka jest Wasza opinia?
LINK
Mazin89 - 29-06-2020, 18:33
Srebrna ramka zderzaka nie jest oryginalna więc dopytałbym jaka jest tego przyczyna.
HUGIO - 29-06-2020, 19:00
Mazin89 napisał/a: | dopytałbym jaka jest tego przyczyna |
Patrząc na to, że na ramkach tablic jest: autopark suwałki, to prędzej tam bym pytał, chociaż wątpię, żeby cokolwiek sensownego się dowiedział .
Rainman napisał/a: | Obecny właściciel kupił auto w grudniu na placu w Niemczech | .
Ciekawe, że auto kupione na zagranicznym placu, a reklamuje jakiś komis .
Zobacz jak te fotele wyglądają pod pokrowcami, bo takie nakrycia sugerują, że mogą być zniszczone, albo auto było robocze i ktoś chciał je w taki sposób chronić (patrząc na kierownicę skłaniałbym się bardziej ku temu).
|
|
|