Outlander III GEN Techniczne - Zmiana zwykłych lamp na full led
przypal - 09-07-2020, 17:59 Temat postu: Zmiana zwykłych lamp na full led Cześć. Mam pytanie kupiłem uszkodzonego Outlandera III 2019 rok z uszkodzonym przodem. W związku z tym, że lampy były uszkodzone kupiłem najnowsze full Led. Niestety nie działa regulacja wysokości. Z tego co czytałem to przy full ledach jest jakiś dodatkowy czujnik w zawieszeniu. Czy można to jakoś obejść lub dołożyć ten czujnik? Czy może istnieje możliwość podłączenia regulacji tak jak w zwykłych lampach. Z góry dzięki za odpowiedź. Ewentualnie proszę o info kto mógłby mi to ogarnąć. Jestem z Gniezna i mogę dojechać w promieniu 100 km
SZCZAW - 10-07-2020, 18:04
szukaj TOKYO, ale on rejon Katowic, zrobi wszystko, czasem przemieszcza się po kraju , można umówić spotkanie
przypal - 17-07-2020, 09:12
SZCZAW dzięki za info. Wczoraj był TOKYO i oczywiście pełna profeska i wszystko ogarnięte. Polecam kolegę.
AdamK1973 - 27-11-2023, 09:16
przypal napisał/a: | SZCZAW dzięki za info. Wczoraj był TOKYO i oczywiście pełna profeska i wszystko ogarnięte. Polecam kolegę. |
Przypal mam pytanie czy żeby poziomowanie działało trzeba było zakładać czujniki przy kołach ,czy wystarczyło zmienić w programie ?,mam ten sam problem -zmiana z zwykłych na led
|
|
|