To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mój misiek!!!

Anonymous - 15-04-2007, 19:02
Temat postu: Mój misiek!!!
Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Misubishi Colt 1,3 12V 94r.
Polowałem na ten model chyba z pół roku aż wkońcu jest ten jedyny Misiek :lol: :mrgreen: :mrgreen:

http://chudy23.fotosik.pl/albumy/171889.html

Zdjęcia przedstawiają Misia jeszcze przed ingeręcją w jego wygląd. Jak wszystko pójdzie ok wstawie nowe po zabiegach upiększających lub zobaczycie na zlociku w Strykowie :mrgreen: :mrgreen:

Kurna niewiem co jest grane z tym linkiem jak wgrać zdjęcia bezpośrednio na forum??

Mario - 15-04-2007, 19:30

To gratuluję zakupu...:D i życze samych przyjemności z jazdy misiem ;)
a może coś więcej napiszesz ;>
pozdrawiam

Anonymous - 15-04-2007, 20:13

Ok MaRIo Misiek przywieziony z Niemiec od początku użytkowany przeż jedną kobietke Cały czas servisowany mam książkę i wpisy sprawdzałem colcik ten widnieje w ewidencji w serwisie w niemczech ostatnie naprawy wymiana klockówi oleji + filtry 3sierpień 2006 tak jest wbitę w książkę cały przebieg jest udokumentowany wszystko się zgadza autko za tydzień idzie do lakiernika chcę wyeliminować rysy i zabezpieczyć przed korozją człe autko + zderzaki w kolor :mrgreen: .
Jak widać na zdjęciu alu 13 175/70 orginal mitsubishi środek autka czysty przebieg obecny 164,753 km autko chodzi jak marzenie normalnie się zakochałem. :badgrin: :mrgreen: :mrgreen:

Hugo - 15-04-2007, 20:49

Dlaczego nie działa podany link???
Mario - 16-04-2007, 16:29

no właśnie popraw go z tymi fotkami ;D
Anonymous - 09-05-2007, 12:12

Już jest chyba dobrze sprawdżcie to jest Misiek przed modyfikacjami :biggrin: