To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - Outlander 2019 Intense Plus

Robson15 - 01-10-2020, 19:25
Temat postu: Outlander 2019 Intense Plus
Witam serdecznie, w katalogach dostępnych na stronie Mitsubishi w wersji Intense plus jako wyposażenie występuje ogrzewanie przednich foteli plus ogrzewanie bocznych lusterek. U mnie w modelu z roku 2019 chyba to nie występuje, czy ktoś wie dlaczego tak się stało ? Rozumiem, że ogrzewanie siedzeń powinno znajdować się na konsoli tunela środkowego przy schowku. U mnie jest zaślepka. Ogrzewanie lusterek powinno mieć chyba włącznik na konsoli pod sterowaniem klimatyzacją, u mnie nie ma. Dziwne. Może ktoś spotkał się z tym problemem. A może auta z roku 2019 miały nieco inne wyposażenie w tej wersji ?
kajos - 01-10-2020, 20:52

w zlym dziale pytasz
tu Outek II :o

[ Komentarz dodany przez: Bizi78: 01-10-2020, 23:51 ]
Przeniosłem 8) .

rajan - 02-10-2020, 11:16
Temat postu: Re: Outlander 2019 Intense Plus
Robson15 napisał/a:
Ogrzewanie lusterek powinno mieć chyba włącznik na konsoli pod sterowaniem klimatyzacją, u mnie nie ma.

Nie spotkałem w się w żadnym pojeździe z przyciskiem ogrzewania lusterek. Zazwyczaj załącza się wraz z ogrzewaniem przedniej szyby.

tyku - 02-10-2020, 11:55

rajan napisał/a:
Zazwyczaj załącza się wraz z ogrzewaniem przedniej szyby.
Raczej tylnej, bo duża większość samochodów nie ma podgrzewanej przedniej szyby. :roll:
rajan - 02-10-2020, 20:24

tyku napisał/a:
rajan napisał/a:
Zazwyczaj załącza się wraz z ogrzewaniem przedniej szyby.
Raczej tylnej, bo duża większość samochodów nie ma podgrzewanej przedniej szyby. :roll:

Jest przycisk bliźniaczo podobny do tego od tylnej ;)

https://www.instrukcjaobs...nstrukcja?p=388 - przycisk nr 7

Załącza to tryb odparowywania - czyli w sumie nadmuch na szybę. Ale masz chyba rację, lusterka załączają się wraz z ogrzewaniem tylnej szyby.