To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - reset kodu bluetooth

kubalive - 10-12-2020, 09:39
Temat postu: reset kodu bluetooth
Witam chciałbym podzielić się z wami moim problemem , może w końcu ktoś mi pomoże 😉 kupiłem outlandera III 2016 wszystko super do czasu kiedy chciałem sparować telefon z autem wyskoczyło mi żebym podał hasło , więc skontaktowałem się z poprzednim właścicielem żeby podał mi hasło a on się zarzeka że hasła nie wprowadzał , dzwoniłem do ASO ale taką cenę mi podali że trochę szkoda mi tyle kasy na coś co może okazać się nie dużym problemem , bardzo bym prosił o pomoc
apikus - 10-12-2020, 10:22

Próbowałeś 0000? To chyba było domyślne hasło do sparowania telefonu.
Jak nie pomoże to kontaktuj się z użytkownikiem Tokyo

kubalive - 10-12-2020, 10:24

Pierwsze jakiego kodu próbowałem to było 0000
Brodzins - 10-12-2020, 21:47

Nie no moment... a radio nie mówi jakiegoś tam losowego kodu?

Masz stację multimedialną czy tak jak ja bieda radio?

kubalive - 10-12-2020, 22:49

Mam fabryczne radio (Rockford fosgate)

[ Dodano: 10-12-2020, 22:53 ]
Nawet system głosowy żąda kodu dostępu coś czuję że ratuje mnie tylko wizyta w ASO 😟

tyku - 11-12-2020, 11:13

kubalive,
Włącz zapłon w pozycji ON (nie dotykać-naciskać stopami pedałów). Uruchomić system bez dotykania innych przycisków, naciśnij i przytrzymaj przycisk rozłączenia przez 2 sekundy, zwolnij, naciśnij i przytrzymaj przycisk rozłączenia przez 2 sekundy, zwolnij, następnie naciśnij i przytrzymaj przycisk rozłączania przez 2 sekundy i zwolnij. Wszystko to musi zostać zrobione w ciągu 10 sekund. Musisz nacisnąć i przytrzymać przycisk rozłączenia przez 2 sekundy trzy razy w ciągu 10 sekund. Jeśli to nie zadziała, wyłącz system, włącz go ponownie, spróbuj ponownie. Czasami trzeba wykonać kilka prób, zanim zacznie działać. Powodzenia...

kubalive - 11-12-2020, 11:38

Dzięki zaraz jak będę mieć możliwość to to wypróbuję , ale jakby to nie zadziałało to znacie może jakiegoś "speca" w Małopolsce który by ogarnął temat?