To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Radio z androidem

Janke - 10-12-2020, 22:29
Temat postu: Radio z androidem
Hej,

Niedawno stałem się właściciełem Outlandera II ze sprzętem Rockforda (wersja USA, jeśli ma to jakieś znaczenie, wiem, że do Rockforda trzeba dokupić dodatkowy moduł), no i niestety uważam, że to co oferuje jest już mocno przestarzałe jak na dzisiejsze czasy. Chciałbym zamontować coś, na czym bez problemu działają (sprawnie) mapy google, spotify i inne najpotrzebniejsze w aucie apki. Jestem też zwolennikiem nieingerowania we wnętrze i nie dokładania zbędnych gadżetów, chciałbym, żeby bezproblemowo współpracowało to z kierownicą i nie straciło niektórych funkcjonalności, które oferuje mi dotychczasowy sprzęt w kwestii ustawień auta (centralny zamek, ustawienia wyświetlacza centralnego itp). Łączenie z netem oczywiście bezprzewodowo z hot spota z telefonu lub na dedykowaną kartę sim. Fajnie jakby dało się też podłączyć kamerę cofania a instalacja była wykonalna dla laika :) Nie mam uprzedzeń do chińczyków chociaż wiem, że tam jakoś waha się od świetnej po badziewną, więc może ktoś w ostatnim czasie montował coś godnego polecenia i mógłby podzielić się wrażeniami? Budżet do negocjacji :D

Z góry dzięki
Janek

Potargany - 21-12-2020, 21:43

Janke temat był tyle razy wałkowany że poszukaj a znajdziesz sporo o chińskich zmienikach są osoby na forum że mają już drugie radio
msokol - 22-12-2020, 14:09

Proszę:

https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=105571