Forum ogólne - Reperatura błotnika tył mitsubishi space wagon
John - 16-02-2021, 15:17 Temat postu: Reperatura błotnika tył mitsubishi space wagon Witam. Szukam reperaturek błotnika tylnego do space wagona 99 GDI 2,4.
Przeszukałem wszystkie dostępne sklepy i do wszystkich innych modeli s±, do mojego nie ma.
Pozostaje wyci±ć z jakiego¶ złomowanego, ale blacharz-lakiernik radzi kupić nowy przedni błotnik i dopasować. Mam pro¶bę może kto¶ już naprawiał tył wagona i podzieli się do¶wiadczeniami, lub wie gdzie takie reperaturki można dostać. Do tej pory Misiek dzielnie się trzymał, ale muszę wymienić te elementy ponieważ korozja przyspieszyła.
Pozdrawiam.
robertdg - 18-02-2021, 22:37
Cięzki temat, albo manufaktura albo dopasowanie z czego¶ innego, bawić sie w używke i wycinanie to bezsens, one wszystkie sa podobnie atakowane, a już leciwe
John - 24-03-2021, 21:39
Dzięki za szczer± pomoc. Przypadkowo natrafiłem na stronie Alibaby na tylny panel tego modelu, ale był widoczny tylko raz. Ponieważ co¶ tam cały czas modyfikuj± w kierunku europejskiego rynku, więc być może jeszcze natrafię. Space Wagon był i chyba jeszcze jest produkowany w Chinach pod nazw± Savrin i był o wiele lepiej wyposażony i zmodyfikowany. Mam jeszcze jedn± pro¶bę, może wiesz jak bezpiecznie zdemontować lusterko wsteczne wewnętrzne na przedniej szybie - chcę wymienić na inne, w lepszym stanie. Znalazłem jaki¶ post, ale nie kompletny bez zdjęć.
Pozdrawiam. John.
|
|
|