To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lancer Ogólne - Zabezpieczenie tylnego zderzaka przed psem.

Anonymous - 18-04-2007, 19:18
Temat postu: Zabezpieczenie tylnego zderzaka przed psem.
Panowie,

Jak w temacie, chodzi mi o zabezpieczenie zderzaka, a właściwie jest poziomej, górnej powierzchni bo jak wsiada lub wyslakuje piec to już parę razy zdażyło mu się zahcaczyć pazurem i lakier bezparwany bye-bye, a kolor czarny więc tragedia gotowa.

Byłem dzisiaj w salonie po oryginalne zabezpieczeni, ale to co proponuje Mitsubishi nie przekonuje mnie bo to jest poprostu naklejka:-( Czy to wytrzyma? Pracownik salonu powiedział, że nie wie i woli nic nie gwarantować.

Macie inne pomysły, oprócz osłaniani kocykiem zawsze przy wsiadaniu i wysiadaniu?

Pozdrawiam

Maciek

sla - 18-04-2007, 22:34
Temat postu: Re: Zabezpieczenie tylnego zderzaka w Lancer kombi 2003
Alph napisał/a:

Macie inne pomysły

Tak, przytnij psu paznokcie.Nie bedzie miał ostrych to nie zarysuje.

Anonymous - 19-04-2007, 00:06

Przycięcie paznokcie jest bardzo rozsądne...albo kup mu skarpety :biggrin:
Karwoś - 19-04-2007, 00:26

Widziałem kiedyś na Ebay Aluminiowe nakładki na zderzak tylni (takie jak można kupić na progi od wewnątrz) - dość szerokie ideące na całej półce. Warta poszukać.
Anonymous - 19-04-2007, 07:30

Witam,

Nigdy nie widziałe psa chodzące jedynie na opuszkach?? Jak Wy takie macie to współczuje zwięrzętom.

Jeżeli chodzi o uniwersalne progi to wszędzie są jedynie polerowane lub w jakieś obleśne wzorki, więc niestety odpadają:-(

Pozdrawiam

Maciek

sla - 19-04-2007, 08:57

Alph napisał/a:

Nigdy nie widziałe psa chodzące jedynie na opuszkach?? Jak Wy takie macie to współczuje zwięrzętom.

A Ty sobie paznokci nie obcinasz? Ja mówiłem o przycinaniu paznokci a nie o wyrywaniu. Różnica jest dosyć oczywista.
P.s. A psa chodzacego na pazurach widziałeś? Bo jeżeli Twój tak się porusza to ma zdecydowanie za długie i musisz mu je przyciąć.