[97-04]Galant EAxA/W - Dodatkowe światło stop
Trebor Arokis - 19-03-2021, 11:16 Temat postu: Dodatkowe światło stop Witam
Czy w galantach w wersji Avance ze spoilerem były montowane dodatkowe światła stopu za szybą...?
Dodam że u mnie na tylnej półce jest wypukłość która by wskazywała że coś tam chyba jest, nie mam jak sprawdzić w chwili obecnej...
Hugo - 19-03-2021, 19:41
W każdym Galancie sedanie bez względu na wersję było 3 światło STOP na półce za tylną szybą. Jeśli w aucie był w salonie zamontowany spojler z 3 światłem STOP to wtedy oczywiście ten za szybą musiał być usunięty i w jego miejsce była montowana specjalna zaślepka.
Pokaż zdjęcie co tam masz.
Trebor Arokis - 19-03-2021, 23:35
Hugo napisał/a: | W każdym Galancie sedanie bez względu na wersję było 3 światło STOP na półce za tylną szybą. Jeśli w aucie był w salonie zamontowany spojler z 3 światłem STOP to wtedy oczywiście ten za szybą musiał być usunięty i w jego miejsce była montowana specjalna zaślepka.
Pokaż zdjęcie co tam masz. |
No właśnie w tym problem że auto stoi u lakiernika i nie mam jak sprawdzić...opisując w skrócie na tylnej półce jest takie wybrzuszenie jakby własnie było tam to światło...a w bagażniku pochylając się widać jakieś kable z kostkami pośrodku...
Hugo - 20-03-2021, 09:09
No to masz 3 światło STOP jak w każdym sedanie, a jak nie świeci to po prostu przepaliła się żarówka.
Trebor Arokis - 20-03-2021, 12:10
Hugo napisał/a: | No to masz 3 światło STOP jak w każdym sedanie, a jak nie świeci to po prostu przepaliła się żarówka. |
No to w takim razie wszystko wyjaśnia 🙂
|
|
|