To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse Cross Techniczne - Alarm

jano35 - 11-04-2021, 20:40
Temat postu: Alarm
Cześć.
Czy ktoś z Was próbował rozkminić, czy da się lub czy jest możliwość zainstalowania oryginalnego alarmu w EC. Czy gdzieś w Polsce w serwisie jest dostępna taka usługa.

Robert S - 21-04-2021, 08:56

Skontaktuj się z Tokyo , uruchomi Ci alarm fabryczny który jest w samochodzie lecz nie aktywowany przez ASO . Ja mam odblokowane od pół roku
jano35 - 21-04-2021, 20:57

Jaki był koszt usługi?
Co z czujnikami wstrząsu, maski, klapy, wewnętrznymi i syreną?
Napisz coś więcej.

demis - 22-04-2021, 19:10
Temat postu: Re: Alarm
jano35 napisał/a:
Cześć.
Czy ktoś z Was próbował rozkminić, czy da się lub czy jest możliwość zainstalowania oryginalnego alarmu w EC. Czy gdzieś w Polsce w serwisie jest dostępna taka usługa.

Instrukcja obsługi strona 3-27

Robert S - 22-04-2021, 20:10

jano35 napisał/a:
Jaki był koszt usługi?
Co z czujnikami wstrząsu, maski, klapy, wewnętrznymi i syreną?
Napisz coś więcej.

Tego nie ma , trzeba dołożyć . Zablokowany alarm fabryczny jest tylko na otwarcie drzwi
Skontaktuj się z Tokyo , poradzi Ci coś więcej

jano35 - 22-04-2021, 23:13

Cytat:

To nie takie proste wiele razy próbowałem. Ale chyba w tym rzecz, że na pokładzie nie ma dostępnego alarmu. str 3-27 dotyczy jak już jest alarm, aby można było go dezaktywować.
Gdyby był alarm byłby też dostępny w opcjach SDA

Robert S - 24-04-2021, 14:09

jano35 napisał/a:
Cytat:

To nie takie proste wiele razy próbowałem. Ale chyba w tym rzecz, że na pokładzie nie ma dostępnego alarmu. str 3-27 dotyczy jak już jest alarm, aby można było go dezaktywować.
Gdyby był alarm byłby też dostępny w opcjach SDA

Jest , ale nie odblokujesz go wg instrukcji . Tokyo robi to w 10 minut . Pytałem go o te bajery z instrukcji to mnie uświadomił że jest to przedruk z UK gdzie niektóre opcje są dostępne . U nas niestety nie . Co by nie było umów się z Tokyo to Ci odblokuję za przyzwoitą cenę