To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Potrzebna Pomoc - WYJAZD NA POGRZEB LUKASZA

Hubeeert - 19-04-2007, 14:33
Temat postu: WYJAZD NA POGRZEB LUKASZA
niumen na forum.subaru.pl napisał/a:
Pogrzeb Łukaszka odbędzie się 21 kwietnia o godz. 12 w Wardęgowie (okolice Nowego Miasta Lubawskiego)

Musimy Łukaszka godnie pożegnać!
Na czyją obecność mogę liczyć na pogrzebie? Zróbcie listę.

1. niumen

Organizuję zbiórkę pieniędzy na wieniec (nr konta na PW, napiszcie z jakiego banku przelew i kwotę)

niumen napisał/a:
Czy z forum Mitsubishi pojawi się jakaś delegacja na pogrzebie? Jeśli tak to proszę o listę tych osób, przypominam 21 kwietnia godz 12 w Wardęgowie (ok. Nowe Miasto Lubawskie) Pożegnajmy Łukasza tak jak mu się to należy, nikt z nas tyle nie wycierpiał co on przez te kilkanaście miesięcy walki z chorobą...

:cry:

JCH - 19-04-2007, 14:58

Hubeeert napisał/a:
niumen na forum subaru.pl napisał/a:
Organizuję zbiórkę pieniędzy na wieniec
Pieniądze są - zbierać nie trzeba. Ja nie będę mógł być ale gdyby ktoś z warmińsko-mazurskiego chciałby reprezentować Mitsumaniaków to zachęcam to wpisania się i kontakt z niumenem gdzie, kiedy, co i jak.
Anonymous - 19-04-2007, 15:51

JCH napisał/a:
Hubeeert napisał/a:
niumen na forum subaru.pl napisał/a:
Organizuję zbiórkę pieniędzy na wieniec
Pieniądze są - zbierać nie trzeba. Ja nie będę mógł być ale gdyby ktoś z warmińsko-mazurskiego chciałby reprezentować Mitsumaniaków to zachęcam to wpisania się i kontakt z niumenem gdzie, kiedy, co i jak.

Witam

tak jak napisałem, jestem zdecydowany pojechać, jeżeli ktoś chce się zabrać z grupy Warmińsko - Mazurskiej to zapraszam

Anonymous - 19-04-2007, 21:53

Zamówiłem już w waszym imieniu wieniec pogrzebowy na wstędze będzie dopisane Mitsumaniaki.pl.
Anonymous - 19-04-2007, 23:22

niumen napisał/a:
Zamówiłem już w waszym imieniu wieniec pogrzebowy na wstędze będzie dopisane Mitsumaniaki.pl.

Ok, dzięki niumen, pozostaje nam kwestia spotkania, ale spiszemy się jutro, być moze ktoś z naszej grupy dołaczy