ASX Ogólne - Problem z nawigacją
karino3 - 23-04-2021, 22:39 Temat postu: Problem z nawigacją Witam kupiłem taką nawigację podłączona na pewno jest dobrze. Podłączałem w ASO internet jest mapy chodzą jak chcę się zalogować do sklepu play to nie mogę pokazuje logowanie miele i wszystko znika i tak w kółko
https://allegro.pl/oferta/vs-nawigacja-outlander-asx-lancer-r-line-pl-7397055733
W czym problem?
tościk - 26-04-2021, 08:53 Temat postu: Re: Problem z nawigacją
Zapewne w oprogramowaniu. Albo sprzęt za słaby, nie wyrabia i ubija aplikację sklepu.
Nie siedzę na Androidzie od wielu lat, ale w zamierzchłych czasach dało się pobrać plik .apk z instalką google play i wrzucić od nowa ręcznie na urządzenie, żeby zainstalować. Możesz spróbować tędy. Inne usługi google działają? Gmail? Dysk?
Na Androidzie chyba są też inne sklepy, inne od oficjalnego. Może spróbować taki? Choć nie wiem, jak tam z dostępnością różnych aplikacji.
karino3 - 27-04-2021, 10:47
Witam iPhone 7 jak połączyć Car playa żeby odwzorować tel.na nawigacji samochodowej
Laknat - 27-04-2021, 12:44
Trzeba mieć radio wspierające funkcję CarPlay oraz w telefonie włączoną Siri i dodany samochód do CarPlay. Musi być też aktualna godzina i data w radiu i w telefonie.
Od razu uprzedzam pytanie - nie wiem czy w twoim radiu jest stosowne oprogramowanie dla CarPlay. Nie wiem czy w sklepie Googla jest oficjalna aplikacja Apple do CarPlay. Czy są inne aplikacje w sklepie Play? Teoretycznie tak, ale nie wiem jak działają.
karino3 - 10-07-2021, 02:06
witam mam zamontowaną nową nawigację z androidem montowałem w ASO
Mitsubishi .Gdzie powinno byś zamontowana antena GPS Mam zamontowaną obok lusterka wstecznego na szybie jest tam taki kawałek na szybie siateczki cy to nie przeszkadza w znajdowaniu satelity jak powinno być prawidłowo ?
Laknat - 10-07-2021, 06:12
Nie powinno to przeszkadzać. Fabrycznie Navigacja w ASX ma antenę na środkowej konsoli nad radiem i wywietrznikami - pod tym fortepianowym plastikiem.
|
|
|