To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - Wygłuszenie maski

Jacek390 - 01-05-2021, 09:59
Temat postu: Wygłuszenie maski
Witam. Jakiś czas temu miałem przygodę z kuną która dobrała się na szczecie tylko do wygłuszenia maski. Sprzedający na allegro troszkę przesadzają z cenami za używki. Ale ostatnio udało mi się znaleźć fachowca który dorabia wygłuszenia w dobrej cenie. Wysłałem mu moją mate zniszczoną na wzór dorobił bez problemu. Także teraz ma wzór i może klepać maty do Mitsubishi outlander 2.
Troszkę był problem z jednym otwieram bo był zjedzony przez kune ale się udało leży jak oryginał. Jakby ktoś potrzebował to mogę dać namiar.

mario24 - 20-05-2021, 19:39
Temat postu: Re: Wygłuszenie maski
Jacek390 napisał/a:
Witam. Jakiś czas temu miałem przygodę z kuną która dobrała się na szczecie tylko do wygłuszenia maski. Sprzedający na allegro troszkę przesadzają z cenami za używki. Ale ostatnio udało mi się znaleźć fachowca który dorabia wygłuszenia w dobrej cenie. Wysłałem mu moją mate zniszczoną na wzór dorobił bez problemu. Także teraz ma wzór i może klepać maty do Mitsubishi outlander 2.
Troszkę był problem z jednym otwieram bo był zjedzony przez kune ale się udało leży jak oryginał. Jakby ktoś potrzebował to mogę dać namiar.

Podeślij fotki jak to wygląda i napisz jaka cena orientacyjnie oraz z czego wykonane to wygłuszenie.

kogiaro - 01-09-2021, 15:43
Temat postu: Re: Wygłuszenie maski
Jacek390 napisał/a:

Cześć,
Będę wdzięczny za podanie kontaktu do tego Pana.
Jaka cena?

Outlanderer - 24-11-2021, 10:24

Witam,

Mógłbym również prosić o namiar na tą firmę / osobę?

Pozdrawiam.