Outlander II GEN Techniczne - [II 3.0 V6] Instalacja św. przeciwmgielnego tylnego O II 3.0
cangur - 06-05-2021, 15:24 Temat postu: [II 3.0 V6] Instalacja św. przeciwmgielnego tylnego O II 3.0 Witam
zabieram sie za instalacje swiatla przeciwmgielnego tylnego gdyż w w wersji USA jak wiadomo nie bylo. Zakupilem przelacznik zespolony z wlacznikiem tych swiatel i lampe z kloszem na przeciwmgielne.
Pytanie mam takie :
Czy mozna zaadaptowac wizke z tych tylnych swiatel (markery) czy klasc nową.
Czy mam spodziewac sie problemow i jakich przy podłączeniu do pajaka.
A może lepiej podłaczyć pod dodatkowy włacznik taki jak ASC.
Drejson - 07-05-2021, 16:12
Ja puściłem nowy kabel, podłączyłem pod przełącznik obok asc a klosz przerobiłem ten który był
cangur - 08-05-2021, 14:48
Ja sie na przerobke nie zdecydowalem, zamowilem gotowy za 60zl, kasa mala a nie chcialo mi sie grzebac w kloszu. ostatecznie tez tak zrobie ale wolalbym przelaczanie z manetki
ma_ko - 19-05-2021, 15:37
Ja kupiłem gotowe przeciwmgielne z miejscem na żarówke na aliexpress, 2 sztuki bo chciałem żeby świeciły z obu stron, tylko jeszcze je przerobiłem dodając po jednej diodzie z boku w każdej lampie żeby obrysówki były na stałe w trakcie jazdy. Dokupiłem jeszcze pasujący włącznik i gitara.
NygusUK - 24-05-2021, 23:49 Temat postu: Przeciwmgielne tylne Hej,
Jak poszła instalacja z tmi częściami z Ali Express - jak z ich jakością?
Podłączę się do tematu gdyż czeka mnie to samo w Lancerze - po tylu latach nagle w zeszłym roku na stacji diagnostycznej się przyczepili...
Czy wymiana klosza na europejski to opcja czy pozostaje jedynie zamontowanie dodatkowego światełka w zderzak?
Pozdrawiam
|
|
|