To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - XIX ZLOT MITSUMANIAKÓW - SUSIEC 2021 - wolne miejscówki

marecki338 - 14-06-2021, 17:02
Temat postu: XIX ZLOT MITSUMANIAKÓW - SUSIEC 2021 - wolne miejscówki
edit - grzesiopol
Temat dotyczy tylko domków 8 i 9 osobowych.

W związku z tym, że pozostałe domki to domki o ilości osób 8 i 9 proponuje w tym temacie dogadywać się w zakresie wspólnego pobytu w tych miejscówkach.

Pamiętajcie, że teoretycznie domki służą do spania a nie do przesiadywania, pokoje w tych domkach zapewniają pewną aurę intymności więc nie ma co się bać innych. Kto był uczestnikiem obozów i kolonii to wie, że atmosfera wieloosobowego towarzystwa jest :axe: znaczy się super.

Aby nie było nieporozumień proszę najpierw wstępnie zarezerwować domek w temacie rezerwacji i poinformować mnie o tym fakcie.
Oczywiście jeżeli ktoś od razu chce zarezerwować cały domek to ma pierwszeństwo gdy dokona wpłaty za domek.

witam

Dopiszę się chętnie w wolne miejsce.

DJwiewiórka - 27-06-2021, 16:38

marecki338 - coltmaniacy postanowili jechać na zlot, zresztą znakomita większość z nas to też Mitsumaniacy.
Zajęliśmy domek nr 23 i teraz kompletujemy ekipę do domku na 20, więc jeśli masz ochotę, to zapraszamy.
Odezwij się do mnie na coltmanii. (wiewiórka)
Lub po prostu ujawnij się w tym wątku
http://coltmania.pl/zloty...200fdce1f51d3bf
Ekipę musimy zebrać na cito i opłacić domek, żeby nam go nikt nie sprzątnął sprzed nosa :D
Pozdrawiam - babcia wiewiórka

chuck90 - 23-08-2021, 19:29

Witam, szukamy forumowiczów którzy przygarną jednego mitsumaniaka i osobę towarzysząca
chuck90 +1

Marcino - 02-09-2021, 07:48

No jak cos to ja tez szukam wolnego miejsca a nawet 2
MichciuGT - 02-09-2021, 22:47

Cześć wam, jednak jadę sam, więc mam 2 wolne miejsca w domku + jedną wejściówkę
"DOMEK nr 26 (3 osobowy)- w jednym pokoju 2 poj tapczany a w saloniku połączonym z kuchnia wersalka(przejściowy)"

Lotnik1414 - 03-09-2021, 14:34

Czy ktoś udostępnił by pół wolnego miejsca? Gdyż iż pole namiotowe mi zamknęli i cały misterny plan… Ja generalnie wole spać w samochodzie tylko żeby się było gdzieś ogarnąć… oczywiście dorzucam się do oplaty jak coś to 665 952 dziewięć osiem i siedem