To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Techniczne - Mitsubishi ASX ze Stanów [Outlander Sport] rocznik 2018

Marek45 - 06-07-2021, 10:19
Temat postu: Mitsubishi ASX ze Stanów [Outlander Sport] rocznik 2018
Witam mam pytanie światła mijania Mitsubishi ASX z USA czy trzeba je przerabiać czy wystarczy je ustawić . Wiem ze tylnie przeciwmgielne trzeba dołożyć albo zamienić z jednym cofania i to jest dla mnie jasne . Natomiast światła mijania jedni mówią wymienić drudzy przerobić a jeszcze inni ustawić . Jeżeli ktoś kiedyś miał ten sam problem to proszę się podzielić jak go rozwiązał . Pozdrawiam .
Bizi78 - 06-07-2021, 10:30

Marek45 napisał/a:
Witam mam pytanie światła mijania Mitsubishi ASX z USA czy trzeba je przerabiać czy wystarczy je ustawić .

W USA światłą są symetryczne czyli lampa lewa i prawa świeci tak samo, czyli będziesz oślepiał innych.
Takie światła nie powinny przejść przeglądu.

Robin888 - 06-07-2021, 16:27

Trzeba tylko zaprogramować dzienne itd. Jak swój kupiłem to już gość to zrobił. Nie trzeba wymieniać, dodatkowo wersję z USA Nie mają regulacji góra dół.
Marek45 - 06-07-2021, 17:58

To znaczy światła mijania trzeba zaprogramować ? rzeczywiście nie mam regulacji góra dół w kabinie auta a świateł dziennych nie posiadam taka wersja
Robin888 - 06-07-2021, 18:16

U mnie 2019 są światła Led dzienne które trzeba było zaprogramować by działały w w automacie pi rozruchu , po kliknięciu postojowe + przyciemnione led i mijania + przyciemniane led. W USA jest jakoś inaczej.
Marek45 - 06-07-2021, 18:38

twój ASX z 2019 jest po drugim lifcie czy po pierwszym bo wtedy wychodziły w dwóch wersjach mój jest po pierwszym nie jest ten najnowszy. To może mam jakoś inaczej