Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - AUTO TUNING SHOW-14/15 lipca-SŁUPSK-kto jedzie?
Anonymous - 20-04-2007, 16:01 Temat postu: AUTO TUNING SHOW-14/15 lipca-SŁUPSK-kto jedzie? Szafir Wita Wszystkich fanów jedynie słusznej marki
Chciałbym zacząć nowy temat.
Przed zarejestrowaniem się poczytałem troche forum i doszedłem do wniosku, że nie łatwo sie spotkać Mitsumaniakom.
A co powiecie na na prawde świetny zlot autek, jeden największy w Europie, czyli Auto Tuning Show?
Kiedyś odbywał się w Toruniu, byłem tam pare razy i było na prawde bosko i to pod każdym względem, a potem w Pile.
Teraz jest w Słupsku, blisko morza.
Każdy znajdzie coś dla siebie.
Jest też pewnie możliwość rezerwacji miejsc dla klubów danych marek, którą pewnie trzeba szybciej zgłosić.
Zapraszam na strone organizatora i serdecznie pozdrawiam licząc na odzew...
http://extreme-promotion.pl/low/wiadomosci.html
sruba - 20-04-2007, 16:55
pomysl na spotkanie nie jest zly - do Slupska jest niedaleko, termin letni, tyle, ze nie wiem na ile mamy cos wspolnego z tuningiem...
Anonymous - 20-04-2007, 17:40
Przede wszytkim chodzi o spotkanie i dobra zabawe.
W kupie zawsze fajniej.
Wystarczy tam być i przyjechać "na gotowe".
Można też zarezerwować jakąś część placu dla siebie, a konkretnie część lotniska o ile ktoś doczyta na stronie organizatora.
Anonymous - 21-04-2007, 02:45
hm...ciekawe ale Śruba ma racje i w zasadzie warto o wyjeździe myśleć ale ..........najbliższe spoty pewnie wszycho wyjaśnią
Anonymous - 06-05-2007, 18:43
ja tam sie pisze jaknajbardziej na ten wyjazd
tymbardziej ze odbywalem w tej jednostce slozbe zasadnicza i milo bedzie odwiedzic stare katy
|
|
|