Lancer Ogólne - Skradziony Mitsubishi Lancer Sportback 2009, czarny, LU499LW
RavenR - 09-08-2021, 11:29 Temat postu: Skradziony Mitsubishi Lancer Sportback 2009, czarny, LU499LW 26 lipca 2021 roku o 3 rano wyjechałem na kilkudniowe wakacje z dziewczyną. Lancer pozostał na parkingu przed blokiem w spokojnej północnej części Lublina i stał tam maksymalnie do 4 sierpnia. Po powrocie okazało się, że samochód został skradziony (reasumując – między 26 lipca a 4 sierpnia) I tak cała moja praca, oszczędzanie poszło się [Edit] przez jakichś śmieci którzy nie potrafią uczciwie zarobić. Nie mam niestety aktualnych zdjęć samochodu więc wrzucam jedno z przed zakupu z wpisaną „ręcznie” rejestracją. Wiem, że szansa jest praktycznie żadna, ale jeżeli ktokolwiek jakimś cudem napotkał to auto gdzieś w okolicach Lublin – Warszawa proszę o info.
https://zapodaj.net/370a7cf942394.jpg.html
Jeżeli zauważycie że ktoś sprzedaje dużo części do takiego auta - dawajcie znać. Założyłem również do niego gaz tuż przed kradzieżą więc podejrzewam że ktoś będzie chciał opchnąć części od instalacji. Butla 56 litrów - średnica 63cm, wys. 22,5cm. Sterownik basic AC QBOX i tyle wiem bo akurat papiery od gazu jako jedyne były w aucie.
|
|
|