To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - XIX ZLOT MITSUMANIAKÓW - SUSIEC 2021 - Podziękowania

grzesiopol - 06-09-2021, 16:46
Temat postu: XIX ZLOT MITSUMANIAKÓW - SUSIEC 2021 - Podziękowania
Mówca ze mnie kiepski ale coś tam napisze.

Jako organizatorzy dziękujemy wszystkim za przybycie, za to, że wytrzymaliście z Nami. Co złego to nie my.

Dziękujemy Firkowi, że nadal utrzymuje tą tradycje Zlotową oraz licytacje.

Dziękuję wszystkim, że wsparliście mmdzieciom swoimi pieniążkami.

Dziękujemy niżej wymienionym patronatom i sponsorom za wsparcie finansowe i rzeczowe bez którego nie moglibyśmy zorganizować Zlotu i godnie Was Zlotowiczów przyjąć.

Mitsubishi Motors Polska za patronat i wsparcie finansowe i rzeczowe.

Politechnika Lubelska za patronat i wsparcie rzeczowe.

ADBL za wsparcie rzeczowe

Anonim naszemu anonimowemu koledze za wsparcie finansowe.

Drewbuk za wsparcie finansowe i ciepłe słowa

Tomasz Juszczuk za wsparcie finansowe i pomoc przy organizacji

Martin - Pomoc drogowa za wsparcie finansowe

Zienio-hol za wsparcie finansowe i pomoc przy organizacji

Glancuś - za wsparcie rzeczowe

Rota Wheels za wsparcie rzeczowe

Czysty za wsparcie rzeczowe

Fresso za wsparcie rzeczowe

Dziękuje Naszym "chełmianinom" za miłą i sprawną obsługę grilla.

Rafal - Bizi - tobie też dziękujemy za pomoc.

mmatulek - 06-09-2021, 20:32

A My dziękujemy za super zlot. Ech mówca ze mnie taki sam ;)
DJwiewiórka - 06-09-2021, 22:02

A ja w imieniu swoim i ekipy coltmanii chciałam podziekować za możliwość uczestnictwa w tym zlocie :)
Oczywiście, że prawie wszyscy jesteśmy także mitsumaniakami, więc czulismy się jak u siebie prawie, hehe, Mam nadzieję, że zrozumiecie naszą nieobecność na zlotach MM, żylismy dotąd swoimi corocznymi spotkaniami :)

Dodam, że jako organizator około 10 zlotów na różnych forach, świetnie wiem, jakI to ogrom pracy, odpowiedzialności, stresu, zmęczenia ale też satysfakcji z tego, że się udało. A Organizatorom tegoroczny zlot się udał i to nawet bardzo.
Ucieszył mnie też fakt, że pomimo wielu lat przerwy w spotkaniach z mitsumaniakami na spotach mazowieckich, wielu z Was mnie jednak pamietało. I to pomimo "drastycznych zmian" w wyglądzie i w latach na karku.

Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i jeszcze raz DZIĘKUJĘ :d

wojtas - 07-09-2021, 05:22

My również dziękujemy organizatorom oraz wszystkim którzy dołożyli swoją cegiełkę w organizacji zlotu. Jesteście wielcy :hello1:
Bizi78 - 07-09-2021, 08:36

Również dołączam do podziękowań dla: Organizatorów i Wszystkich, którzy pojawili się w Suścu na Zlocie.
Do zobaczenia w przyszłym roku na Zlocie, gdziekolwiek on będzie 8) .

Major93 - 07-09-2021, 09:13

Dziękuję za możliwość bycia na zlocie Mitsumaniakow, zadaje sobie pytanie dlaczego dopiero teraz trafiłem skoro na forum jestem juz z 10 lat, pewnie dlatego jak wiewiórka wyżej napisała - żyliśmy swoimi Coltmaniackimi zlotami.
Dziękuję organizatorom za wspaniałe spędzony czas, za mase śmiechu i za to że mogłem być po prostu jako gość, nie przejmować się organizacją zlotu - bo wiem co to za stres, i ile czasu trzeba temu poświęcić.

Dziękuję również za możliwość udziału w licytacji na MM dzieciom, Felgi mają już honorowe miejsce i czekają az wpadnie cos na co je założę. Mam nadzieję ze w przyszłym roku kurtka MM od travora wpadnie ponownie na licytacje, to było coś niesamowitego!

Braknie słów aby opisać wszystko po kolei, więc jeszcze raz w skrocieydziekuje, za to ze jesteście!

Krzyzak - 08-09-2021, 08:24

Bizi78 - byłeś? jak mogliśmy się nie spotkać?
I oczywix też ślę ukłony dla organizatorów.

Bizi78 - 08-09-2021, 08:52

Krzyzak, jak zwykle niestety mało czasu 8) .
Ogólnie to jeszcze dzięki dla Marysi za odstawienie mnie w czwartek do domku :mrgreen: .

Bzyk_R1 - 08-09-2021, 21:07

Krzyzak, Ty też byłeś? :shock:
TRAWOR76 - 09-09-2021, 13:10

Ja również pięknie dziękuję, kawał dobrej roboty !
Najlepszego lekarstwo- jak w moim przypadku ,przyjechać na zlot ,choćby zaraz po wyjściu ze szpitala🤪😄zapomniałem o wszelkich dolegliwościach!
Lubelskie jak zawsze organizacja, zaangażowanie, mnóstwo wychodzonych km,by nam tą imprezę uświetnić,szacun i chylę czoła 👍👌
Do następnego !👋

Krzyzak - 10-09-2021, 09:03

Cytat:
Krzyzak, Ty też byłeś?
no proszę Cię - opuściłem tylko jeden zlot w życiu :)
Bzyk_R1 - 10-09-2021, 21:47

Nie wiem jak Wy ale ja uważam że bardzo duże podziękowania należą się serwisowi MM z Warszawy. To co zrobili na licytacji było mega!
Anja - 11-09-2021, 20:53

lubelskie!
DZIĘKUJEMY za zorganizowanie zlotu,
za kolejną możliwość spotkania rodziny Mitsumaniaków!
Mitsumaniakom dziękuję, że nie uciekaliście, gdy robiłam zdjęcia :) chyba się przyzwyczailiście.
P.S. Zrobiłam prawie 1200 zdjęć...
Pozdrawiam :)

koszmarek - 14-09-2021, 23:14

Bardzo bardzo dziękujemy za absolutny sztos!! Kawał dobrej roboty, bez spiny, wielkiej ilości konkurencji, był czas na integracje :)

Do zobaczenia następnym razem! 🐗🐗